Pinnsvin på magen

God dag! Håper dere nyter helgen, det gjør iallefall jeg. Det er Parken-festivalen her i Bodø, noe som er en festival som holder sted i en park midt i sentrum. Omtrent hele Bodø er der, så gatene er nesten tomme, og musikk runger høyt fra havnen og til flyplassen. Siden både mine foreldre og venninnen min Tonje sine foreldre er der, så inntok vi sengen min hele kvelden i går.Vi så på utallige episoder av Gossip Girl mens vi spiste sjokolade, potetgull og drakk iste. Det var så herlig at vi planlegger å gjøre det samme denne dagen også, før vi drar på kino og ser Percy Jackson-filmen i kveld. Jeg klarte dessverre ikke å lese ut boken, kjipt.

Og, og, og dere. Se på den supersøte pysjen min! Jeg kjøpte den på Primark, og nå bor jeg nærmest i den. På innsiden og utsiden har den sånn pelsstoff, og det er et pinnsvin på magen. Buksene er grå og har sikkert hundre pinnsviner over hele. How cute?

1 2 3

Nå skal jeg stelle meg før Tonje kommer på besøk, vi snakkes!

Har du en festival der du bor? Dumt spørsmål, men jeg lurer virkelig: Er ikke pysjen SØØT? Hehe.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.