Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 Perfekt sommerdag - A tiny bit beautiful

Perfekt sommerdag

Denne dagen har vært en helt utrolig perfekt sommerdag. Jeg klarer nesten ikke å beskrive så fint jeg hadde det. Solen tittet frem titt og stadig, det var varmt, og jeg tilbrang dagen med mine to beste venner.

Mot ettermiddagen møtte jeg Nora, og vi dro til byen. Vi vandret rundt og kikket i butikker før vi satt og oss ned og spiste middag på Mon Ami. Vi skravlet og spiste hver vår bakt potet, som dere vet er en av favoritt matrettene mine ♥

1 2

Etterpå møtte jeg Tonje, for hun drar til Tyrkia i morgen og blir borte en uke, så vi fant ut at vi måtte tilbringe litt tid sammen. Med det samme syklet vi til Kiwi, kjøpte Snapple og Donuts og satte oss på en gressplen og hadde en liten piknik. Det var SÅ fint vær og vi bare lå på et pledd og sola oss med musikk.

4 5 7

Selv om det var strålende sol ble det plutselig overskyet og vi dro hjem til meg. Der lagde vi bål i peisen ute, poppet pokorn og begynte å grille marsmhallows. Så der satt vi i en stol sammen med to pledd og en gigantisk paraply over oss mens det høljeregnet. Jeg må le litt, for etter hvert ble det både kaldt og vått, men vi koste oss utrolig mye!

8 6

Har seriøst hatt en utrolig bra dag, men nå er det skikkelig sent så jeg må legge meg og sove. God natt!♥

 

No Comments

I'd love it if you left a comment