Peace of mind comes from within

Hei venner. Nå er jeg hjemme fra hytta igjen og begynner å bevege meg inn i virkeligheten. Virkeligheten, i den forstand at hverdagen snart begynner igjen. Skolen er bare noen dager unna, og selv om jeg har skikkelige nerver som spenner seg i kroppen og spente tanker, så tar jeg ting med knusende ro. Akkurat nå har jeg laget meg en gigantisk kopp med eple & kanel-te, tent et stearinlys, og skal begynne å lese en bok jeg var å kjøpte på butikken for under en time siden.

te1 te2 te3

 

På lørdagen skal jeg nemlig på kino med noen venner og se en Percy Jackson film, og jeg har verken sett tidligere filmer eller lest bøkene, derfor tenkte jeg å begynne på prosjektet nå i siste liten. Dessverre hadde de bare boken på norsk, og jeg har en filosofi om å alltid lese bøkene på originalspråket (med mindre boken er tysk eller noe lignende) Men det er kanskje like greit, for skal man skrive godt på norsk må man jo lese litt norsk også. Nå skal jeg kose meg, vi snakkes i morgen.

Ha en herlig kveld og god natt ♥

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Åå, den boken er bra! Leste den på norsk Jeg også, og selv om den ikke er på originalspråket er den fortsatt skikkelig morsom på norsk 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.