Oslos vår

Akkurat i det flyet mitt til Oslo gikk, tittet solen frem over Bodø. Jeg fikk seks dager med grå skyer og regn i Oslo, mens alle hjemme hadde vårvær og sol. Likevel var våren i Oslo fin, det blir liksom aldri så mildt her hjemme som det var i Oslo disse dagene.

Oslos vår
Oslos vår

Mens Oslo-vennene mine var på skolen, gikk jeg på kafé helt alene, noe dere vet jeg elsker. Jeg kjøpte meg en sånn liten pai for én person, og mango-smoothie. Der satt jeg i en times tid og tittet på menneskene som gikk utenfor. En kjekk gutt gikk forbi med hunden hans, og selv om jeg så mer på den søte hunden hans enn jeg gjorde på han, rakk vi å utveksle et blikk og et lite smil.

Oslos vår
Oslos vår

Nettene jeg var i Oslo, overnattet jeg på sofaen til vennen min Lasse, i leiligheten han deler med kjæresten og to venninner. Utenom søndagskvelden, for da trillet jeg kofferten min til Ingvild, og sov over hos henne en natt. Vi begynte skravlingen med det samme jeg kom inn døren, og den forsatte gjennom noen skåler ertesuppe, en kopp kakao hver, og noen sjokoladebiter. Det endte med at vi lå side om side i sengen hennes og skravlet til så sent på kvelden at vi forsov oss morgenen etter.

Oslos vår
Oslos vår

En annen natt, da jeg lå på sofaen i leiligheten hvor Lasse og vennene hans bor, satt jeg oppe gjennom hele natten til klokken var halv åtte morgenen etter. Jeg var så oppslukt i boken min at jeg ikke klarte legge den fra meg før jeg hadde lest den helt ut. Og selv da trengte jeg en halvtimes tid for å summe meg, og komme tilbake til det virkelige liv, før jeg omsider klarte å sovne. 

Oslos vår
Oslos vår

Dagene i Oslo var helt herlige. Det var så mye fint og koselig jeg fikk presset inn i de seks dagene, at jeg tror jeg må skrive et par innlegg til for å fortelle om alt.

2 Comments
 • Kristine
  Posted at 21:23h, 07 April Reply

  Du skriver så koselig og tar så fine bilder! 🙂

  • Martine
   Posted at 21:33h, 07 April Reply

   Tusen takk! Så koselig å lese <3

I'd love it if you left a comment