Oslos hus i høsten

Jeg går forbi trikkestopp og travle mennesker. Kulden biter meg i huden, men jeg gliser. Trafikklyset endrer seg fra rødt til grønt, og jeg sprader over gaten. Det er høst, og løvet på bakken feier forbi føttene mine når jeg går, fra ørepluggene mine synger James Vincent McMorrow “This is not the end, this is just the world, such a foolish thing, such an honest girl”. Jeg kjenner meg så veldig igjen.
OsloOsloOsloOslo Dagene mine i Oslo har blitt brukt på vennesmil og kafébesøk, tusling i Oslos gater i høstluften, og fotografering av husvegger. Husene er fine her, menneskene er fine her. Den ene dagen dro jeg på dobbeldate med noen fremmede, og spiste vegansk burger. I går møtte jeg Ingvild og vi gikk nærmest på kaféhopping rundt om kring i Oslo (egentlig tok vi først en chai latte, og senere en kakao og brownies på en ny kafé etter det) Vi snakket om skriving og følelser, gutter og musikkartister, sånne ting som vi to liker å prate om.OsloOsloOsloOslo

Nå sitter jeg på flyet, det er noen minutter igjen til vi letter. Det har vært en fin ferie, men jeg gleder meg til å sove i min egen seng igjen, vanne plantene mine, klemme mamma, og bare være hjemme igjen.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Det var kjempehyggelig å være litt sammen med deg og resten av gjengen en kveld! Håper du har hatt det bra, og at du hadde en finfin tur hjem. Du er skikkelig flink til å skrive, og å ta bilder. Gleder meg til å lese mer!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.