An orange mohawk, living a social life as an introvert, and Hamilton Singstar?

Hei dere! Hvordan går det?

Jeg har noen timer pause nå før mitt siste seminar for skoleuken. Planen min var å sitte ned for å jobbe på noen lengre blogginnlegg. Men så tenkte jeg at en liten prat hadde jo vært koselig! Litt hverdagsblogging, rett og slett.

Akkurat nå sitter jeg på et bord i andreetasjen av Grove Building her på campus. Dette er er bygningen for alle de kreative studentene, alle de som studerer kunst, mote, 3D animation eller noe sånt fancy noe. Jeg sitter på et bord med utsikt mot kantinen nedenfor meg, og man kan virkelig se at dette er bygningen for de kreative folka.

//Hey guys! How are you doing?

I’ve got a few hours off before my last seminar this week. My plan was to sit down to work on a few longer blog posts. But then I thought; a casual chat would be nice! A bit of everyday blogging, really.

Right now I’m sat at a table on the second floor of the Grove Building here at campus. This is the building for all of the creative students, the ones that are studying art, fashion, 3D animation or something fancy like that. I’m sitting at a table with a view of the canteen below me, and it’s quite obvious that this is the building for the creative people.

 

 

En student med knæsj oransje hanekam gikk nettopp forbi meg.

En annen jeg gikk forbi tidligere i dag hadde rosa pannelugg fremme og mørkebrune dreadlocks bake (business in the front, party in the back eller?) Jeg blir imponert over at de tar seg tid til å holde slike frisyrer ved like. Jeg synes det er stress nok å stusse panneluggen når den blir for lang, haha.

Hjemme i Bodø føler jeg av og til at klærne jeg kler meg i blir for rare, men her i London føler jeg meg alltid dritkjedelig sammenlignet med folkene rundt meg. Hvis jeg hadde hatt guts nok skulle jeg spurt folk om jeg kunne tatt bilde av dem, så kunne jeg vist dere alle de sære (men definitivt kule) antrekkene de kler seg i. Jeg er sikker på at mange av plaggene har de laget selv. Flere av dem studerer jo tross alt mote og klesdesign.

//A student with a bright orange mohawk just walked past me.

Another student I walked by earlier had a pink fringe and dark brown dreadlocks in the back (business in the front, party in the back or what?) I’m impressed that these people take the time to keep up hairstyles like that. Just keeping my fringe the right length is stressful enough for me, haha.

When I’m home in Bodo I sometimes feel like my clothes are too weird, while here in London I constantly feel boring compared to everyone else around me. If I had the guts, I would ask the people here if I could take a photo of them so I could show you the weird (but cool) outfits they’re wearing. I’m sure that they’ve made a few of the pieces themselves. A lot of them are studying fashion and design after all.

Selv kom jeg nettopp ut av nyhetsrommet, etter et morgenseminar med Multimodal Journalism. Jeg tror det er favorittfaget mitt dette året. Læreren nevte Search Engine Optimisation og jeg bare omg jeg skjønner hva hun snakker om. Haha, det var en digg følelse.

Nå har jeg flyttet meg til biblioteket, for å kunne lade macbooken. Her i tredjeetasjen har jeg utsikt over Hendon, området i London hvor jeg bor og studerer. Det er en kald og grå høstdag, men jeg elsker det. For første gang denne uken har jeg hele kvelden til å slappe av, og å slappe av gjør man best når været er dårlig.

//I just got out of the newsroom myself, after my morning lecture on Multimodal Journalism. That has to be my favourite subject this year. My teacher mentioned Search Engine Optimisation and I thought omg I know what she’s talking about. Haha, that felt good!

I have moved to the library now, to charge my MacBook. Here on the third floor, I have a view of Hendon, the area in London where I live and study. It’s a cold and grey autumn day, but I love it. For the first time this week, I have the whole evening to relax, and there’s no better time to relax than when the weather is bad.

Livet som introvert i en sosial hverdag.

Hver eneste dag denne uken har vært fullpakket fra morgen til kveld. Jeg har virkelig vært sosial denne uken, noe jeg lovte meg selv i forrige innlegg at jeg skulle være. Men herregud så slitsomt! Det har vært koselig å møte så mange nye, herlige mennesker, og jeg hadde det kjempegøy på Volleyballkamp og Journalism Society Meeting her om dagen, men det tar på for en introvert som meg.

Jeg må bli flinkere til å finne en balanse mellom min sårt trengte alenetid, og de sosiale tingene jeg vil bli med på. Denne uken har vært gøy, men jeg kjenner at nå trenger jeg en fredagskveld med ordentlig middag (middag denne uken har for det meste bestått av Subway og ferdigpizza), pysjen min, senga og YouTube <3

//Living a social life as an introvert.

Every day of this week has been busy from morning to night. I’ve been really social this week, something that I promised myself to get better at in my last blog post. It’s exhausting though! It has been really nice to meet new, lovely people, and I had a lot of fun at the volleyball match and the Journalism Society Meeting the other day. But god, it’s a tiring life for an introvert like me.

I have to get better at finding a balance between my much needed time for myself, and the social events I want to go to. This week has been a lot of fun, but now I crave a night in by myself with a proper dinner (my dinners this week has mostly consisted of Subway and pizza), pjs, my bed and YouTube <3

 

Nå må jeg snart gå til mitt neste seminar, Storytelling for games. Det er et skikkelig interessant fag, men herregud jeg er jo tidenes amatør. Altså, den eneste spill-erfaringen jeg har er Buzz (omg husker dere det spillet? Jeg elsket det) og Sing Star (Fremdeles en storfan. Alt jeg mangler i livet er SingStar med Hamilton-sangene). Og jeg tror ikke de to spillene gjelder når det kommer til historiefortelling…

Oh well, ønsk meg lykke til!

Hvordan har din uke vært?

//I have to get to my next seminar now, Storytelling for Games. The subject is really interesting, but oh god I’m such an amateur. The only gaming experience I’ve got is playing Buzz (omg do you remember that game?) and SingStar (I still love it. Tbh, the only thing I’m missing in life is SingStar with Hamilton songs). And I don’t think those two games qualifies as experience when it comes to storytelling…

Oh well, wish me luck!

How has your week been?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

  1. For et fint lite skravle innlegg! Kjenner meg igjen fra kunstakademiet, der føler man seg aldri for rar og man finner alle stereotypene. Fra en introvert til en annen: husk å ta vare på deg selv! Selvom idealet til vår kultur er «vær så sosial som mulig» er det viktig å akseptere og nyte at det kanskje ikke er noe for en selv!

  2. Så spennende å høre ? er faktisk mitt i søkerprosessen for studier i Storbritannia akkurat nå. På førsteplassen jeg BA Animation på Middlesex 🙂

    1. Åh så gøy! Jeg husker den prosessen selv, det er jo så spennende <3 masse lykke til, og gi meg et pip om du dukker opp på Middlesex neste høst!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.