Om å skrive, eller ikke skrive

Et av nyttårsforsettene mine for 2015 er å skrive hver eneste dag. Jeg har satt meg et mål om å skrive minst 200 ord om dagen, noe som ikke er i nærheten av et uoppnåelig mål. Men om noen sekunder er det tredje januar, og jeg har enda ikke skrevet et eneste ord. Dokumentet er hvitt og tomt og skremmende. Jeg blir trist av å tenke på at jeg kanskje ikke får skrevet noe jeg kan være stolt av i år heller. Og da vil jeg nok aldri klare det. Likevel skal jeg prøve. Det viktige er ikke hvor mange ord dokumentet blir fyllt med, eller hvor velformulert disse ordene danner setninger, men heller at det står noe der overhode. Jeg velger å tenke positivit (så postivt som mulig for meg iallefall)

Hvit
Skyen den natten
Hvit
Fallende snø

Disse sangene er veldig fine, forresten. Har lyttet til dem over femti ganger etter hverandre, minst.


Nå skal jeg tenne et stearinlys, pusse tennene, og prøve å skrive litt før jeg legger meg.

God natt!

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 13:28h, 03 January Reply

    Åhh, du må ikke ta det så høytidelig. Rable ned noen ord på en serviett, en gammel ukeplan, et lite dikt kanskje? Og du, jeg tror ikke noe på at du ikke har skrevet et eneste ord i 2015. Du skriver jo hele tiden – facebook, blogg, kommentarer, meldinger. Husk at alt skal ikke være tipp topp perfekt og godt formulert hele tiden. Alt av ord kan brukes! 🙂 Lykke til, jeg heier på deg!

I'd love it if you left a comment