Om 3 timer er jeg i London

For noen uker siden fikk jeg tilbud fra Middlesex University, en av skolene jeg har fått plass ved, om å komme å besøke skolen deres, med gratis reise og opphold, for å få informasjon og omvisning ved skolen. Det takket jeg selvfølgelig ja til, og nå sitter jeg her på Gardermoen og venter på flyet mitt til London!

  
Jeg sitter også her og venter på passet mitt, haha. London-turen min var nemlig nettopp på vei til å gå rett i dass, ettersom elendige, urutinerte meg klarte å glemme passet mitt hjemme i Bodø. Heldigvis ordnet det seg, og panikken er byttet ut med lettelse. Passet mitt er på tur med et fly fra Bodø til Gardermoen nå, og jeg rekker å få hentet det før flyet mitt til London går. Så det ser faktisk ut til at alt ordner seg, og det er ganske sykt og skikkelig herlig!

  
Nå gleder jeg meg til å få se Middlesex University foran meg i virkeligheten, og ikke bare på et bilde på Google. Det blir spennende å se hvor jeg kanskje vil tilbringe de neste tre årene av mitt liv. Jeg håper at etter denne helgen vet jeg klart hvilken skole jeg vil takke ja til, for akkurat nå er jeg fremdeles usikker. Det er med andre ord veldig bra at pappa klarte å få sendt passet mitt av gårde med det samme jeg merket at jeg hadde glemt det, haha.

  
Ha en god helg dere! 

No Comments

I'd love it if you left a comment