Oktober

Oktober: Forsøker å være positiv, forsøker å delegere tid til alt jeg må gjøre, forsøker å lese bøkene jeg har lyst til å lese, forsøker å finne på bra ting jeg kan skrive på bloggen, forsøker å nå alle målene jeg setter for meg selv, forsøker å ikke bli sint når jeg ikke får det til, og forsøker og holde ut når alt føles kjipt.

Hjerterommet (4 of 13) Hjerterommet (9 of 13) Hjerterommet (11 of 13)

I motsetning til måneden vi er i nå, har jeg utrolig mye å se frem til i november. Skrivekurs, ny musikk, tid med venner, nyåpnet bibliotek i Bodø, og det aller beste: Ben Howard-konsert i Oslo med Eirik. Herregud, det kommer til å bli så fint. Det jeg driver med nå for tiden er å velte meg i negativitet. Noen ganger tar jeg meg selv i å være sur med vilje. Eksepsjonelt upraktisk, og veldig idiotisk.

Hjerterommet (12 of 13) Hjerterommet (3 of 13) Hjerterommet (7 of 13)

I dag er det søndagen så typisk søndag som overhode mulig. Gåtur i høstfrisk luft, og leksegjøring i senga. Jeg og Eirik var og på kafé tidligere i dag, og selv om koppen med te og det bittelille kakestykket kostet litt vel mye, så hadde vi det koselig.

Håper dere nyter oktoberdagene, også lover jeg at det ikke skal bli hele to uker til neste skriveri her inne!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.