Okay

Jeg føler det har vært så mange #Til-innlegg og kjedelige hverdagsskriblerier på bloggen i det siste, så jeg avlyste rett og slett hele #Til-listen i går. Beklager! Prøver heller å gjøre noe litt mer variert, så fisket heller frem selvutløseren fra nederst i kameravesken for å utføre den kleine affæren – å ta bilder av meg selv. Jeg pyntet meg nemlig litt i går, og følte meg fin for første gang på en stund. Alt ble bedre med en ny ferskenfarget jakke, og bølger i håret.

Tfios (5 of 5) Tfios (4 of 5)Tfios (1 of 1)-2Tfios (1 of 1)

I går fikk jeg endelig se filmatiseringen av The Fault in Our Stars av John Green, en bok jeg elsker. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å se en film, og all ventingen var verdt det. Filmen var så god! Ble til og med positivt overrasket. Det var så godt å sitte i kinosalen og kjenne tårene renne nedover kinnene over den fine historien som spilte på skjermen foran meg, og holde hånden til Eirik. Filmen om Augustus og Hazel var nesten like god som boken om dem. Sukk, så fint.

Har du sett filmen enda? Om du har det, hva syntes du? 🙂

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 00:24h, 15 June Reply

  Eirik er heldig……………..

  Ps, gleder meg til å se filmen!!! Nei forresten det er ikke sant. Æ grue mæ nå jævlig. Hehe. For jeg er så redd den er dårlig. Elsker boka alt for mye. Jaja

 • Line Nova
  Posted at 21:38h, 16 June Reply

  så utrolig nydelige bilder, elsker jakken! Har så syyykt lyst å se filmen!!

I'd love it if you left a comment