Nytt soverom

Hei! Jeg har vært superopptatt i hele dag, men nå her jeg endelig tid til å oppdatere dere på hva som har skjedd i livet mitt.
I dag har jeg byttet rom! Før hadde jeg rom i kjelleren, og selv om det var kjempeherlig å ha en hel etasje for seg selv var det alt for tungvindt å måtte gå opp 3 trapper for å komme meg til badet om morgenen for å stelle meg, og jeg var bare så møkk lei av det mørke kjellersoverommet. Derfor var moren min og Terje så snill at vi byttet rom, så i hele dag har jeg ryddet, pakket, flyttet og gått opp og ned trappene kanskje tusenogen gang, haha.
Endelig sitter jeg i mitt nye rom oppe i antreetasjen. Dette rommet er mindre, men jeg har et stort, fint vindu med utsikt mot nabolaget, og nå er rommet mitt rett over gangen til badet (jippi!). I tillegg har jeg nå soverom ved siden av lillebroren min og stesøsteren min, så vi kan bråke hele natten uten å bli kjeftet på, hahaha 🙂

rom1

(Noe som også er ganske så fint er at rett utenfor vinduet mitt er taket til stuen, så jeg kan gå ut der å sette meg helt for meg selv og få frisk luft og bare tenke) Tror dette blir superbra!

rom2

Da jeg hadde gjort ferdig alt for i dag satt jeg meg ned og spiste varm brownies og drakk et glass melk for meg selv. Måtte jo innvie rommet, hehe.
Jeg har ikke alt ferdig enda, jeg skal få et klesstativ og et nytt bord, men når jeg er ferdig med alt så kan jeg gjerne vise dere rommet, hvis dere vil? Bare skriv i kommentarfeltet om du vil se bilder eller en romvideo 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.