Nye iPhonedeksler

For noen uker siden bestilte jeg noen nye deksler til iPhonen min på Miniintebox.com. Jeg er så fornøyd med alle dekslene! For de fem dekslene jeg kjøpte ble det til sammen 120 kr, om jeg ikke husker feil. Det er veldig  billig, i forhold til at jeg bare hadde fått ett eneste deksel om jeg for eksempel hadde dratt til byen og kjøpt på Glitter. I tillegg var et av dekslene et treningsarmbånd for å ha rundt armen med iPhonen i når jeg trener. Dessverre var det utrolig lang leveringstid, over to uker (!!), så kommer nok ikke til å bestille fra den siden på nytt. Likevel er jeg kjempefornøyd med nye deksler. Alle liker vel å få noe nytt, sant?

Deksler1 Deksler2 Deksler3 Deksler4

Jeg har brukt alle dekslene etter tur, og liker alle sammen utrolig godt. Det er noe jeg liker ekstra godt med iPhone, nemlig at man kan ha mange forskjellige deksler og endre hele utseendet til telefonen. Litt overfladisk kanskje, men skal man være tenåringsjente så må man gjøre det skikkelig!

Har du deksel til telefonen din?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.