Nydelig kylling- og avokadosalat

For noen uker siden scrollet jeg nedover feeden min på tumblr, og kom over et bilde av en skål med salat som bare så helt fantastisk god ut. Jeg klarte ikke få dette bildet ut av hodet, og på fredagen bestemte jeg meg for at jeg bare måtte prøve å lage en salat som lignet på den på bildet. En salat med kylling, tomater, masse salat og ikke minst min store kjærlighet, avokado.

Kylling og avokadosalat
Kylling og avokadosalat
Eirik hjalp meg, og sammen lagde vi denne salaten, som ble vanvittig vellykket. Jeg ble faktisk skikkelig positivt overrasket, trodde ikke den kom til å bli god. Skal helt klart lage denne salaten igjen!

Kylling og avokadosalat
Kylling og avokadosalat
Dette hadde vi i vår salat:

Fire kyllingfileter
To avokadoer
Mange små og supersøte cherrytomater
Ruccolasalat
Tre store salatblad revet i biter
Krutonger

Vi skjærte kyllingfiletene i avlange, mellomstore biter, og stekte dem på lav varme i olje før vi krydret dem med maldonsalt og pepper. Avokadoene skjærte vi i avlange båter, og tomatene kuttet vi opp så det ble enda litt mindre biter med tomat. Vi blandet krutongene, tomatene, salaten og kyllingbitene før vi la båtene med avokado på toppen. Oljen vi hadde stekt kyllingen i helte vi og opp i salaten.

Det ble en veldig smakfull salat, som var veldig enkel å lage. Passer perfekt til en god lunsj eller en sunn middag.

Håper du prøver ut salaten!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.