Nyanser av lyseblå

Været er grått, og skyene henger lavt over Bodø by, men jeg kler meg i blå blomster. Både skoene mine og jakken min er dekt i blomstermønster, og jeg liker det. Jeg prøver å smile, men siden det er mattetentamen i morgen er dagen fylt med negativitet og dødsangst. Neida, det går bra, prøver jeg å si til meg selv. Når mattetentamen er fullført er jeg tross alt ferdig med alle tentamene mine, så da kan jeg puste lettet ut. Får bare håpe jeg ikke blir trukket opp i eksamen på torsdag, ha ha, det kunne blitt spennende.

Nyanser av blå (11 of 14)Nyanser av blå (14 of 14) Nyanser av blå (12 of 14)Nyanser av blå (5 of 14)

Jeg har skjært opp jordbær og bananbiter, som jeg dypper i smeltet sjokoalde. Kompisen min Thomas har hjulpet meg masse, og nærmest forklart hele matteboken for meg, så akkurat i dette øyeblikket beholder jeg roen. Jeg har tross alt kledd meg i blomstermønster, og det er ikke så veldig lenge til sommerferie.

Nyanser av blå (2 of 14)Nyanser av blå (13 of 14)Nyanser av blå (3 of 14)Nyanser av blå (4 of 14)

Ha en fin uke!

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.