Ny tekopp til samlingen

I går da jeg og Eirik var på kjøpesenteret, sto det en hel messe for samlere der. De solgte alt fra LP-plater til gamle Donald Duck tegneserier. Blant annet solgte de verden søteste, og nydeligste tekopper. Der gikk jeg rundt med usle 60 kroner, når det sto helt perfekte tekopper der til 180 kroner. Jeg klarte heldigvis å finne en helt skjønn kopp til 80 kroner som jeg klarte å prute ned til 60 kroner. Nå er den min, og jeg dåner nesten av hvor fin den er.

Tekopper som dette er simpelthen perfeksjon! Er den ikke fin?

tekopp (8 of 10)tekopp (10 of 10)

Så nå har jeg denne skjønne tekoppen min til samlingen av tekopper. Tror dette er en av mine favoritter, helt ærlig. Den er.så.sykt.fin!

Bra kjøp, eller hva?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.