Novemberfavoritter

Det er desember, jeg hadde kort dag på skolen, jeg spiller julemusikk, og har nettopp brukt den siste timen på å drikke kakao med krem, se tre videoer av Zoe Sugg, og fotografere mine novemberfavoritter til dere! Herlig, herlig herlig <3 Jeg håper å kunne vise dere favorittene mine på video neste måned, og litt flere av dem også, men bare for å starte opp igjen med denne koselige spalten, tenkte jeg å dele kun noen få favoritter, som jeg virkelig har elsket i november.

Novemberfavoritter

Det blir visst en hel masse Zoe Sugg i dette favorittinnlegget, haha. Hun har vært en stor kilde til glede denne måneden!

Min første favoritt er youtubekanalen hennes Zoella, og hennes vlog-kanal MoreZoella. Jeg har elsket videoene hennes helt siden jeg fant kanalen hennes første gang for noen år siden, men spesielt denne måneden har videoene virkelig brakt glede for meg. Jeg kjenner en varm følelse av inspirasjon, motivasjon og glede når jeg ser videoene hennes. De stundene hvor de vonde tankene og følelsene tar over hos meg, hjelper det ofte å se på en av Zoes videoer. De distraherer de vonde tankene, og gjør at jeg automatisk føler meg mer tilfreds og rolig.

Min andre favoritt er boken hun har skrevet. Det er en skikkelig herlig og girly ungdomsroman, om tenåringsforelskelse, vennskap og blogging. Romanen tar også opp et litt mer seriøst tema, nemlig angst, og panikkanfall, noe Zoe selv sliter med. Online Girl er en koselig og lettlest bok, og den har vært fin å lese på sengekanten før jeg har lagt meg om kveldene. Det har vært godt å ha en helt enkel bok å lese i november, for å ha noe hyggelig å tenke på før jeg sovner.

Min tredje favoritt er rett og slett kakao med krem, haha. Stakkars mamma begynner å bli bekymret for mitt forbruk av kakaopulver og krembokser, for det har helt klar ikke vært sunt den siste måneden. Det er bare så godt å lage seg en kopp med varm kakao, sette seg til rette i sengen, spraye en hel dæsj krem på toppen, og så kose seg med en serie eller en youtubefilm. Det har absolutt vært en favoritt i november, og jeg er sikker på at det vil fortsette å være det gjennom desember også.

Novemberfavoritter

Jeg har også noen favoritter innen produkter og slikt. Min fjerde favoritt i november har vært min nye leppestift fra IsaDora. Jeg elsker røde lepper, og denne leppestiften fra IsaDora har en litt mørkere, dypere bærfarge, som jeg har likt skikkelig godt nå når det har vært høst ute, og jeg har brukt litt mørkere klær enn vanlig. Leppestiften heter Twist-up matt lips satin soft feel og er i fargen 65 Ruby Gem. Den er matt, men er likevel utrolig myk og god på leppene. Det er superenkelt å påføre den, nesten for enkelt, haha. Når man påfører den føles det nesten ut som en vanlig lipsyl, så jeg må minne meg selv på at den har en sterk rødfarge, så jeg må bruke speil for å passe på at jeg ikke tegner utenfor leppekanten. Jeg har brukt denne leppestiften masse i november, for jeg syntes den er så fin! Her ser dere et bilde av hvordan den ser ut på:

Novemberfavoritter

Min femte favoritt i november, er et brow kit fra Barry M. Jeg kjøpte det da jeg var i London i sommer, men har ikke prøvd det før nå i november, og det er SÅ fint! I brynssettet er det et mørkt pudder for å fylle inn brynene, en lysere gelé for å forme dem, og en lys farge for å highlighte under brynet. Det følger også med en kost med to ender, og en pinsett. Jeg elsker hvordan brynene mine blir etter å ha brukt dette settet, og brynssettet er generelt veldig enkelt og lett og bruke. Det jeg er mest fornøyd med er hvor god highlighteren er, og hvor fin fargen selve brynpudderet har.

Min sjette, og siste favoritt er en lip scrub fra Lush, i smaken Mint Juups. Den er kjempegod på tørre høstlepper, og smaker helt vanvittig godt. (Jepp, det er en sånn lip scrub man kan smøre på og så slikke av, haha nam!)

Alle disse tre produktene er forresten dyrevennlige, og ingen av merkene tester på dyr. Jeg bruker bare dyrevennlig sminke og produkter, og disse tre fra novemberfavorittene mine kan jeg varmt anbefale <3

Det var mine favoritter fra november, har du noen favoritter du vil dele med meg?

No Comments

I'd love it if you left a comment