Noe nytt

I listen jeg skrev torsdag sist uke nevnte jeg at noen fine endringer ville skje på bloggen, og her er de, ganske mange og store endringer faktisk. Si hei til bloggens nye innpakning! Lyst og friskt, med elegante detaljer som jeg håper viser innholdet her inne på en mer ren og ryddig måte. Jeg har gledet meg til å få noe nytt og friskt, for å inspirere dere, og motivere meg selv.

Jeg er ikke helt ferdig enda, og de siste dagene har jeg brukt på å fikse småfeil og pirke på ting som ikke ble helt rett, men nå ser selve bloggen ganske ferdig ut! De neste dagene skal jeg få opp et nytt utseende på Facebooksiden til bloggen også, slik at alt står i stil, men først tenkte jeg å fortelle dere om endringene. Noen av dere har alt lagt merke til dem, så tusen takk for gode tilbakemeldinger <3 Koselig å lese at dere liker det!

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.