New York kjøp

For noen dager siden kom pappa og stemoren min hjem fra New York fra en reise, og da de var der kjøpte de en del ting til meg. Ting man ikke får kjøpt i Norge, og noen par sko som er billigere i USA enn her. Jeg er helt overlykkelig over å ha disse tingene i min eie, føler jeg har en liten bit av New York, selv om jeg aldri har vært der. Nå tenkte jeg å vise dere de nye kjøpene (siden der er det bloggere gjør, ikke sant?) Uff, føler meg materealistisk. Håper dere syntes det er interessant, jeg liker å lese slike innlegg, så tror kanskje andre liker det også.

ny1

Jeg fikk to par Nike Free Run, det ene parret er rosa med oransje, og det andre parret er en slags livlig korallfarge med blått inni skoen. O du leser bloggen min fast så vet du at jeg har ønsket meg sånne sko i evigheter. Det er helt vanvittig kule, og jeg gleder meg til å bruke de.

De kjøpte meg en ny dagbok, siden den jeg har nå har jeg skrevet ut. Jeg kjøper en ny type fra samme merke hvert år, og denne gangen ble det en brun med blomstermønster fra New York, er ikke det en god tanke? Jeg liker den kjempegodt.

ny2

Fra Starbucks har foreldrene mine faktisk kjøpt meg tre ting, blandt annet en kopp i hard plastikk som har skrulokk og bare er helt genial (i tillegg til at den har det velkjente logoet og det grønne sugerøret). De kjøpte meg og noe som jeg ikke en gang visste eksisterte, men som jeg nå forguder. Nemlig to pakker med “instant” Starbucks drikke, en pakke med iskaffe og en iste med lime-smak. Du bare tar pulveret i vann, legger noen isbiter i – og voila, der har du drikke fra Starbucks, milevis unna en faktisk Starbucks kafé.

ny4

Sist, så fikk jeg en blå genser fra American Eagle, den er helt enkel, og jeg har praktisk talt ingen klær med blåfarge, så det var jo veldig greit. Blir også herlig å ha en genser som ikke alle andre i hele Bodø har, hehe. Foreldrene mine kjøpte meg en ting til, som jeg ikke tok med på bildene. Det var film til Polaroid-kameraet mitt, fordi den type film får man ikke kjøpt i Norge. Så blir bra å kunne ta flere bilder å henge opp på Polaroid-veggen min.

Var merkelig å skrive et sånt innlegg, men håper det var interessant! Har du kjøpt deg noe nytt i det siste?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.