Naked nail polish

I det siste har jeg blitt skikkelig glad i å ha helt nøytrale, lyse negler. For de som kjenner meg så vet de at jeg elsker neglelakk, og føler nesten ikke at et antrekk er komplett uten noe på neglene. Og akkurat nå har jeg forelsket meg i Deborah Lipmann’s Naked, fordi den er så lys og sitter helt sykt bra på. Man trenger ikke lakke på nytt før etter en uke. Helt klart min favoritt når det gjelder rosa/nøytrale neglelakker.

Hva er din favoritt nøytrale neglelakk? Hva syntes du?

5 Comments
 • Synne
  Posted at 17:50h, 08 October Reply

  Min er vel nærmere hvit 🙂

 • sara
  Posted at 11:27h, 09 October Reply

  så fiiin 🙂

 • sara
  Posted at 11:28h, 09 October Reply

  så fiin 🙂

 • unni
  Posted at 11:34h, 09 October Reply

  så lurt, er jo fint når det er nøytralt og 😀 ble veldig fint 🙂

 • Lina
  Posted at 16:44h, 09 October Reply

  ååh nydelig! Elsker Deborah Lippmann sine neglelakker, helt nydelige

I'd love it if you left a comment