Naked nail polish

I det siste har jeg blitt skikkelig glad i å ha helt nøytrale, lyse negler. For de som kjenner meg så vet de at jeg elsker neglelakk, og føler nesten ikke at et antrekk er komplett uten noe på neglene. Og akkurat nå har jeg forelsket meg i Deborah Lipmann’s Naked, fordi den er så lys og sitter helt sykt bra på. Man trenger ikke lakke på nytt før etter en uke. Helt klart min favoritt når det gjelder rosa/nøytrale neglelakker.

Hva er din favoritt nøytrale neglelakk? Hva syntes du?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.