Nå begynner eventyret

For en uke siden kjente jeg en sitrende spenning i det jeg trykte “send” i søkeportalen, og så søknaden min bli sendt avgårde til skolene i England. En enorm frykt skylte over meg. Hva om jeg ikke kommer inn? Hva gjør jeg da? Dette er min eneste plan, det er kun dette jeg har lyst til.

Jeg forberedte meg på 3-8 uker ventetid med intens spenning og nervøsitet. Derfor var det merkelig når jeg fikk en mail to dager etterpå hvor det sto at det hadde kommet en oppdatering på UCAS, søkeportalen. Jeg lå i sofaen og snakket med mamma. Det hadde vært en lang og slitsom uke bak, så noen tårer hadde falt kun i utmattelse. Oppdateringen på UCAS var virkelig ikke det jeg hadde ventet. Hvor sliten jeg var, hvor kjip dagen hadde vært, og mitt dårlige humør, var fullstendig glemt det sekundet jeg leste hva som sto på skjermen foran meg. JEG KOM INN! Jeg har fått plass ved drømmeskolen min i drømmebyen min. Middlesex University har tilbudt meg plass ved studiet Creative Writing and Journalism. Jeg er overlykkelig.

Søking på skole
Rosa sokker

De siste månedene har jeg jobbet med søknaden min til skolene i London. Jeg har fått fantastisk hjelp av en veileder fra Study Across the Pond, og har tatt meg god tid til å finne de rette skolene for meg, som tilbyr studiet jeg ønsker. Det har vært mye å gjøre, for det er en hel del mer enn bare karakterene som skal med i en søknad til skoler i England. Blant annet har jeg skrevet et motivasjonsbrev over hvorfor jeg ønsker å studere hva jeg søker på, og kontaktlæreren min har skrevet et brev for å anbefale meg til skolene. Universitetene jeg har søkt på er Middlesex, Roehampton, Kingston og Brunel. Nå når jeg har kommet inn på Middlesex kjenner jeg at det er akkurat det samme hva de andre universitetene svarer på søknaden min. Middlesex har tilbudt meg plass, jeg skal faktisk studere kreativ skriving og journalistikk i London, nå skjer det, eventyret begynner.

Kånken
Storbritannia

Om jeg likevel får plass ved de andre studiene jeg har søkt på, vil jeg få vanskeligheter med å bestemme meg for hvilken skole jeg vil takke ja til. Både Middlesex og Roehampton er fantastiske skoler, som scorer høyt på listene over UKs beste skoler. Begge skolene ligger også på et fantastisk campus. Spesielt Roehampton er en nydelig skole, og en del av meg vil gå der kun for å kunne tilbringe tre år på et så vakkert sted. Men jeg tenker at akkurat det dilemmaet tar jeg om jeg også får et ja fra Roehampton. Fram til da skal jeg bare nyte at jeg har fått tilbudt plass på skole i London. Det er helt magisk.

4 Comments
 • Juni
  Posted at 14:27h, 07 March Reply

  Gratulerer!!

 • kiwi
  Posted at 20:53h, 07 March Reply

  Gratulerer masse, for et eventyr!

  • Martine
   Posted at 21:11h, 07 March Reply

   Tusen takk! Ja, jeg gleder meg noe helt sinnssykt <3

I'd love it if you left a comment