Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 My week in grey - A tiny bit beautiful

My week in grey

Jeg har savnet bloggen. Jeg har savnet den skikkelig. Sånn egentlig har jeg savnet den i flere måneder nå. Og blogge skikkelig. Sånn blogging der jeg planlegger, og gleder meg til jeg endelig kan sette meg ned å skrive neste innlegg. At jeg sitter og venter og tenker “Nei, jeg blogget for en halvtime siden.. Må vente litt til”. Det savner jeg.

3pånytt

Jeg har innsett at skolen har enda mer tid nå, en det den gjorde før, da jeg startet å blogge i 2010. Og det er litt trist, for jeg vet at skolen bare vil ta enda mer tid fremover. Etter jul er det siste halvåret på grunnskolen. I tiende klasse. Tenk det? Jeg syntes det er litt skummelt å tenke på, og jeg må si jeg gruer meg til å slutte. Selv om jeg gleder meg veldig til å starte på Media og Kommunikasjon, hvis jeg kommer inn da.

2pånytt

De siste dagene har jeg sittet inne i stuen, hver eneste lange time av dagen (utenom skolen) og lest i forskjellige skolebøker. Denne uken har vi hatt 4 prøver, og alle har vært veldig viktig for karakteren. For og si det sånn, så satt jeg i går kveld og kjente at jeg kom til å drukne i naturfagsbøkene. Det har vært noen ganske dårlige dager, og skolearbeid er skikkelig slitsomt.

bloggbilde

Derfor er jeg så uendelig glad over at jeg nå kan ta ferie fra lekser og dritt. De eneste tingene som gjenstår er bare koselig, volleyballturnering på skolen, juleballet i morgen, avslutning og vitnemålutgivelse for halvåret. Etter det er det familie, bøker, kakao, gløgg og god mat på planen. Pluss masse, masse fotografering og ikke minst bloggen. GLEDER MEG!

Bildene er fra denne uken, har nesten ikke rørt kameraet, og det er litt trist.

Hvordan har din uke vært?

4 Comments
 • Lyra
  Posted at 20:23h, 13 December Reply

  Min uke har vært ganske bra. Siden jeg tror matte nå faktisk har blitt et av faorittfagene mine ( det er helt utrolig… Men du har ikke noe å si på det! BWAHAHAHHAHA jeg vet du overga deg CaCo₃(s) + 2H+(aq)–> Ca²+ +Co₂(g) + H₂O(₁)

  det var litt lol…

  • Lily
   Posted at 21:19h, 13 December Reply

   Jeg kan ærlig si to ting: Jeg skjønte ingenting av det der, og matte er ræva c:

   • Lyra
    Posted at 15:59h, 14 December Reply

    Det var bare kødd <:

 • Rebecka
  Posted at 22:15h, 13 December Reply

  Jeg skjønner deg virkelig! Selv så går jeg i 8. og syntes at det er stress. Hvor mye stress har vel ikke du da! Heldigvis så ligger jo “julaften” plantet på innsiden av øyelokkene, så jeg har jo noe fint og tenke på.

I'd love it if you left a comment