My new camera: Canon PowerShot G7 X Mark II

I mai i fjor skrev jeg om hva jeg hadde på toppen av ønskelisten.

Det var kameraet Canon PowerShot G7 X Mark II, et digitalkamera jeg har siklet etter i et par år nå.

Jeg elsker å ta bilder, og har siden femtenårsalderen brukt ulike speilreflekskameraer, mest av alt Canon 650D med mitt kjære 50 mm objektiv. Det er et supert kamera, som jeg har fotografert bilder jeg har blitt veldig fornøyd med. Likevel har jeg savnet et lett og mer reisevennlig kamera. Et jeg kan ta i jakkelommen hvor enn jeg går. Canon PowerShot er et slikt kamera, og du aner ikke hvor sterkt jeg har ønsket meg det. Gjett hva, nå har jeg det! Etter et par år sparing av lommerusk og flaksloddgevinster, og de siste pengesedlene fra pappa og stemor i julegave, fikk jeg endelig råd til å kjøpe meg kameraet i slutten av juleferien.

Nå har jeg hatt kameraet i en knapp måned, og jeg elsker det allerede. Det står til alle forventingene jeg hadde. Det er lett, brukervennlig, smart med wifi-tilkobling, og tar ekstremt gode bilder! Mamma har alt nektet meg å ta nærbilder av henne, for kameraet tar så gode bilder at man ser virkelig hver pore av huden. Må le litt, haha.

In May last year I wrote about what I had at the top of my wishlist.

The Canon PowerShot G7 X Mark II, a digital camera I’ve drooled over for a couple of years now.

I love taking pictures, and since the age of fifteen I’ve used different SLRs, most of all the Canon 650D with my beloved 50mm lens. It’s a great camera, that I’ve taken pictures that I’ve been very happy with. However I’ve missed a more light-weight and travel friendly camera, that I would be able to bring in my pocket wherever I go. Canon PowerShot is that camera, and you have no idea how much I’ve wished for it. Guess what, now I have it! After a few years of saving my spare change, and a Christmas present from my dad and stepmother, I could finally afford to purchase the camera at the end of my Christmas holidays.

Now I’ve had the camera for a short month and I love it already. It stands to all the expectations I had. It’s light-weight, user friendly, smart with a wifi connection, and it takes extremely good photos! My mum has already refused me to take close-ups of her, since the camera takes shots that really show you every pore of the skin. It makes me laugh a little, haha.

Canon PowerShot G7X Mark ii

Jeg føler selv at bloggingen min har blitt bedre i det siste. Nå har jeg nemlig bilder fra hverdagen jeg føler er verdt å vise frem. Snart håper jeg også å utforske film-mulighetene med kameraet. Jeg er kanskje ingen youtube-vlogger, men en liten film fra hverdagen, eller en video av soverommet mitt her i London skal jeg få til! I even feel that my blogging has improved lately. Because I now have pictures from my daily life that I feel is worth posting on the blog. Soon I hope to explore the filming possibilities with the camera. I might not be a Youtube-vlogger, but I’ll definitely get around to filming something from my everyday life. Or a video of my bedroom here in London!
Tags:
11 Comments
 • Renate
  Posted at 18:31h, 31 January Reply

  Ååh! Jeg ønsker meg virkelig dette kameraet! Har sikla på det selv en liten stund, men jeg har rett og slett ikke råd. (Fattig student, ja!) Gleder meg til jeg kommer ut i fast jobb, så jeg kan spare litt penger til slike ting.

  • Martine
   Posted at 18:08h, 05 February Reply

   Jepp, skjønner deg veldig! Jeg er også fattig student, så disse pengene måtte jeg spare opp utenom sparingen til studier. Det tok lang tid, men var mulig! En jobb hjelper i massevis haha. Lykke til <3

 • Hjertejubel
  Posted at 21:36h, 31 January Reply

  Wiii kameraglede! Gratulerer så mye, og så flink du har vært å spart så lenge til noe du har ønsket det. Da snaker det ekstra godt :))

  • Martine
   Posted at 18:08h, 05 February Reply

   Jaa, det er noe med det, når man har fått god tid til å glede seg og man vet at man kan kjøpe seg noe så dyrt uten dårlig samvittighet.

 • Luisa - La Mar
  Posted at 06:21h, 01 February Reply

  Grattis med nytt kamera! Du tar så fine bilder, gleder meg til å se flere med tatt med det nye 😀

  • Martine
   Posted at 18:07h, 05 February Reply

   Tusen takk, koselig <3

 • June
  Posted at 11:30h, 01 February Reply

  Gratulerer med nytt kamera! Hadde ett lignende kamera (G9 tror jeg, og kanskje noen andre bokstaver, haha) for en del år siden, var veldig fornøyd med det!

  • Martine
   Posted at 18:07h, 05 February Reply

   Canon er generelt veldig bra, jeg er superfornøyd med mitt kamera 🙂

 • Hassan Dinho
  Posted at 11:40h, 01 February Reply

  Begynn å vlogge om livet i London!

  • Martine
   Posted at 18:06h, 05 February Reply

   Det skal jeg prøve på! <3

 • Milla
  Posted at 17:13h, 01 February Reply

  Oh my. For et fint kamera. Glede meg te å se bildene du tar med det 😀

  // Herre. Så gøy å hørra. Eg fikk så bra respons. Og det av folk som ikje like metal fra før av overraska meg veldig 😀 Tusen tusen takk

I'd love it if you left a comment