My month through Instagram – November

1. I starten av November hadde vi rosa, friske roser i huset / 2. Jeg syntes det var så mye godt på Cielo kaffebar, men kunne ikke kjøpe noe siden jeg var blakk. Måtte nøye meg med et bilde av menyen på vindusglasset.

1. Drakk appelsinjuice med isbiter i da jeg øvde på prøve. Det smaker like godt hver gang. / 2. Og så på solnedgangen en dag jeg gikk hjem fra skolen. Fikk akkurat med meg en røde, sterke fargen som kommer rett før det blir bekmørkt.

1. Jeg prøvde å krølle håret med slettetang, men sånne fancy ting funker visst ikke for meg. / 2. Fant dette fine sitatet på nettet og syntes det var ganske riktig i grunn.

1. Jeg var i Oslo sist måned, og spiste på Friday’s og besøkte Lyra / 2. Også kjøpte jeg meg en hvit, fin neglelakk og leste en god bok.

1. Fin musikk fra mobilen, og ganske så fint bakgrunnsbilde også. /2. Fikk denne boken og gleder meg som et barn til å lese den.

1. Jeg krøllet håret, tok på rød leppestift og følte meg litt ekstra som meg selv / 2. Hender

1. Så ble det til slutt desember, og vi tente det første lilla lyset. / 2. Et magasin fra London og musikk fra mobilen.

Dette var min siste måned i Instagram bilder. Brukeren min heter @MartineJSkaret og jeg legger ut bilder flere ganger daglig. Instagram nerd, vet du. hehe.

Hvilket bilde likte du best? Hva er Instagram-brukeren din?

1 Comment
  • Sigrid Egevang
    Posted at 20:14h, 04 December Reply

    Virkelig fine og lyse billeder du har her, det ser virkelig godt ud!

    sv: Kagen er også en dansk “opfindelse” men jeg kan kun anbefale den, det er simpelthen noget af det lækreste! 😀

    Sigrid Egevang // https://www.sigridegevang.blogspot.com/

I'd love it if you left a comment