Morgentimen

Jeg ser solen treffe hustakene utenfor soveromsvinduet mitt når jeg våkner om morgenen. Det er så tidlig at den har ikke steget høyt nok til å bade husene i lys, og det er skygger over alt, utenom hustakene som glitrer i oransj lys. Tiden på badet er akkompangert av solen som skinner gjennom persiennene og danner striper på kroppen min når jeg står foran vasken. Det er som om solen tok med seg en liten bit livsglede da den kom tilbake etter mørketiden. Det gjør det enklere å våkne før skolen.

Lys på veggen (4 of 10)Lys på veggen (10 of 10)Lys på veggen (5 of 10)Lys på veggen (7 of 10)Lys på veggen (2 of 10)  

Det er solllys over alt. Sollys som skinner gjennom de fargede vinduene i trappenedgangen, sollys som blender meg når jeg lager frokost. Sollys som fanger opp dampen fra det varme tevannet i termoskoppen min. Sollys på vei til busstoppet, sollys gjennom rutene på skolen. Og best av alt: Sollys som fremdeles lyser opp himmelen når jeg kommer hjem fra skolen, så jeg kan nyte det litt óg.

Bildene tok jeg i går morges før skolen.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.