Mitt 2012 gjennom bilder

Nå når vi går inn mot et nytt år tenkte jeg å oppsummere litt av det året som nå snart er over! Det har skjedd masse, masse dette året, jeg har til og med byttet blogg. Og det er ganske stort! Hele året har ikke vært super duper fantastisk, og det kan man ikke forvente heller. Men det har vært helt greit, også kan man bare prøve å gjøre 2013 enda bedre!

Siden det nærmer seg nyttår, burde jeg jo egentlig sette meg ned å lage noen planer for bloggen og 2013, men ærlig talt har jeg ikke ofret det en tanke en gang. Det er litt synd å si, men jeg har mistet blogglysten litt i de siste månedene. Jeg må innrømme at jeg syntes det er veldig rart ettersom jeg har fått ny blogg og greier. Alle de planene jeg hadde for denne bloggen ble liksom litt borte, og jeg sitter igjen som et lite spørsmålstegn. MEN, jeg skal prøve å tenke godt over planene for 2013, og virkelig sette min lit til at blogging skal bli like morsom som det var for et  år siden. Og at A tiny bit beautiful skal bli enda bedre, selvfølgelig. Håper dere vil fortsette å henge med på turen!

Her er iallefall en kort oppsummering av året mitt gjennom bloggen (så kort som jeg får den  iallefall, haha):

Januar:

5Jeg flyttet ut av den lille leiligheten jeg, mamma og lillebroren min hadde. Og flyttet inn i et nytt, større hus med mammas kjæreste og datteren hans. Som også var en av mine beste venner, og nå ser jeg på henne som en stesøster også.

HårfargeJeg farget håret mitt brunt for første gang, og har gjenfarget det tre ganger etter det også.

Februar:

BYNATTA 034I starten av februar var det både Tonje sin bursdag, og en lang kveld med konserter i forhold til konfirmasjonsundervisningen. Det var ganske koselig!

Fleinvær1

Mot slutten av den andre måneden i året besøkte jeg venninnen min Lyra på Fleinvær, en øy utenfor Bodø.

Mars:

Vinterferie1

 

I mars var det vinterferie, og jeg dro til Sverige på skiferie med mamma og familien min der. Det var også i mars at jeg hadde bursdag og fylte 15 år.

April:

Ruffen

Det var i April vi måtte levere tilbake den kjære hunden vår Doffen, men fikk Ruffen like etter.

blogg1Det var i April jeg feiret at våren hadde kommet..

Fleinvær2… Og den konfirmasjonslignende festen til Lyra på Fleinvær

Mai:

Red2

 

I mai konfirmerte jeg meg, en av de største dagene i mitt liv. Kommer alltid til å huske den dagen som en minnerik og fantastisk dag med alle de jeg er glade i.

Juni:

5Så kom sommerferien i juni, og jeg reiste til Piteå og et annet sted i Sverige (husker ikke navnet) først på fotballtur med lillebror og så camping og hyttelivet med besteforeldrene mine.

Juli:

3I midten av sommerferien var jeg på hytta, og så siden to uker i Tyrkia med pappa og familien der. Det var da kameraet og alle bildene mine ble stjålet, noe jeg fremdeles er bitter over.

August:

2

 

I slutten av sommerferien dro jeg og Sølvi til København, helt klart et av mine favorittminner fra dette året. Gjennom oppholdet i Danmark banket fotohjertet mitt mer en det har gjort hele året. Det var herlig.

September:

9Høsten kom og jeg startet i tiendeklassen. Etter dette har året for det meste vært stress. Jeg hadde også en høstinspirert fotoshoot med Nora.

Oktober:

12

 

I høstferien var jeg på volleyballeir, og det ble min tredje tur til Sverige dette året.

November:

6

I november besøkte jeg venninnen min Lyra i Oslo der hun bor.

Desember:

Forsidebilde

Så kom desember, og julen kom krypende over oss. Det var prøver, tentamener og til slutt kunne jeg slappe av på skolens juleball.

1

Så kom julen og jeg hadde en fabelaktig julefeiring med familien. Beste julen på flere år!

Hvordan har ditt år vært? Hva er det største og/eller beste som har skjedd deg dette året?

 

No Comments

I'd love it if you left a comment