Mine desemberfavoritter

Kjære januar, kjære 2016. Jeg har hatt en så god følelse i hele kroppen de siste dagene. Jeg gleder meg til dette året, jeg føler endelig at ting skal bli bra, og jeg har lyst til å jobbe selv for å ha det bra. Det er en så god følelse å kjenne på, jeg håper virkelig det varer. Rettelse: jeg skal aktivt arbeide for at den følelsen skal vare.

Jeg tenkte jeg ville starte dette året med en video på bloggen. Jeg har nettopp begynt å lage videoer igjen, så jeg hadde rett og slett lyst til å starte året med å snakke med dere. I denne videoen forteller jeg om mine favoritter i desember, men det er også litt babling om andre ting. Jeg lover at mine senere favorittervideoer ikke skal bli like lange, haha!

Stor klem til dere alle, jeg håper januar blir en herlig måned for oss alle <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. Så morsomt! Jeg liker energien din og smilet ditt!
    Takk for tips om bok og lipgloss, og for at du delte tølflene dine – så søte og morsomme, jeg hadde digget å tasse rundt og representere Galtvort!
    (Tror forresten ordet du lette etter er kresen, hihi.)
    Godt nytt år!

    1. Så koselig tilbakemelding, tusen takk <3 ja, haha, ordet datt inn i hodet mitt da jeg redigerte videoen. Typisk når man bare totalt glemmer et ord, men har det på tungen. Godt nyttår til deg og!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.