Min ulykkelige kjærlighet

Jeg skulle til å skrive god formiddag, men innser nå at det faktisk er ettermiddag. Oops. Vel, jeg sitter i morgenkåpen fremdeles, og alt jeg har fått gjort i løpet av denne dagen er å spise frokost og dusje. Ikke akkurat noe å skryte av. Heldigvis har jeg fått lastet opp videobloggen, så den kommer senere i dag. Vet ikke helt om jeg gleder meg, tror det blir veldig skummelt å laste den opp.

Tvd3

Min Instagram: Martinejskaret, her er et bilde jeg tok av mitt nye kamera og de to bildene jeg tok i går. (Polaroidlignende)

Jeg må fortelle dere noe litt morsomt jeg fant ut i dag. Jeg har lyst til å være med i en skrivekonkurranse fra VG helg, der man skal skrive om “Min ulykkelige kjærlighet”. Jeg er ikke helt sikker på hva det går ut på enda, siden jeg skjønte ikke helt om man skulle skrive novelle, eller som en vanlig historie. Vi får se. Skal iallefall begynne i dag, og skrive noen notater og komme med ideer.

Tvd2

Ellers har jeg brukt dagene mine på å være med familien, venner og ikke minst se på The Vampire Diaries. Det er seriøst den beste ideen jeg har hatt på lenge, lenge. Å ønske meg en serie sånn at jeg kan se den hjemme. Helt genialt. Jeg har den samme følelsen over TVD som jeg har når jeg leser en skikkelig god bok jeg ikke klarer å legge fra meg. Så selv om jeg ikke har fått lest noen ting i julen, nesten. Så har jeg iallefall kost meg med samme følelsen 😀

Tvd1

 

Og nå lurer jeg på noe: Hva syntes du om dette innlegget? For langt? For få eller for mange bilder? Interessant innhold?

2 Comments
 • Kiwi
  Posted at 23:48h, 29 December Reply

  Iiih, har du fått Kameraet?? 😀 Jeg mener, Kameraet over alle kameraer? Instax? Ååh så heldig, kjenner jeg blir littegrann misunnelig, jeg… Håper du får oppleve mange minnerike stunder som du kan catche med det 🙂

  • Lily
   Posted at 14:58h, 30 December Reply

   Ja, jeg jeg er så gira! Gleder meg masse til å ta det med meg rundt 🙂 Selv om det er myyye større en det vises på bildene på nettet. Større en speilrefleksen.. Går sikkert fint da 😀

I'd love it if you left a comment