Min første sak i avisen

Som jeg har nevnt på bloggen før, så er jeg med-redaktør i en ungdomsavis som vi skriver på skolen. Vi har et dobbelside oppslag som kommer ut i Avisa Nordland hver torsdag, og i dag så var jeg med på å skrive utgaven! Vi var en gruppe på fem stk, hvor de andre skrev faste elementer som “fem på gaten”, og en sak i kolonnen av dobbeltsiden. Jeg fikk derimot skrive hovedsaken, som jeg syntes er utrolig spennende, og veldig kult å se det på trykk i dag.

Min første sak (1 of 2)

Saken min er på forsiden, øverst i det høyre hjørnet (wii!)

Min første sak (2 of 2)

Vi har skrevet om anonym mobbing på den populære nettsiden ask.fm, og vi har både intervjuet en som har blitt mobbet tidligere, og en ekspert på nettmobbing. Følte saken ble ganske god, spesielt siden dette er et veldig aktuelt tema. Jeg er egentlg bare veldig, veldig stolt, og fornøyd med saken vår! Hvis du ikke bor i Nordland, kan du lese nettutgaven av saken min her.

Har du lest den? Hva syntes du? 🙂

4 Comments
 • Helene Sophie
  Posted at 19:46h, 24 October Reply

  ææææ kult!

 • Kiwi
  Posted at 21:34h, 24 October Reply

  Så gøy! Leste saken, synes den var kjempebra. Du har all grunn til å være stolt 🙂

  • Lily
   Posted at 18:47h, 25 October Reply

   Tusen tusen takk! Du aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg. Takk <3

 • Ingvild
  Posted at 17:56h, 25 October Reply

  Hurra!! Gratulerer, så gøy 😀 Husker kjempegodt førstegangen jeg “debuterte” i avisa, var råååååspennende å våkne og løpe til postkassen og hente avisa – for der STOD NAVNET MITT OG DET JEG HADDE SKREVET, iiiha!

  Du er så flink <3

I'd love it if you left a comment