Min første desember

Jeg våknet i går med en herlig julefølelse i kroppen, og en kalendergave på puten. Trettiende november var det kald høst inne i hodet mitt, men nå er det vinter, og ikke minst snart jul. Tenk det? Det kimer i ørene mine “Snart jul!” og jeg gleder meg helt vanvittig. Ikke bare til juleaften, men til hele desember, til hele denne tiden som er så fin.

Hver lørdag og søndag i desember får jeg og lillebroren min kalendergave, og i går kunne jeg pakke opp to fine bøker fra London. Jeg fikk en bok kalt “Blog inc” om hvordan starte og utvikle en egen blogg, noe jeg gleder meg veldig til å lese. Og en annen bok kalt “F in exams” som er kjempemorsomme svar på forskjellige eksamener som er fullstendig feile. Gleder meg alt til neste lørdag og søndag med ny kalendergave 🙂

Slik har neglene mine sett ut de siste dagene. Prøvde noe nytt med inspirasjon fra bloggen fridaysecrets.com

I går brukte jeg dagen på å spise god frokost, tusle inn og ut av butikker i byen, spise brownies på cafe(og over tretti isbiter, nam), sett på to filmer med Tonje og Morten og vært oppe lenge, lenge. Noe jeg ikke brukte dagen på var å gjøre masse matte, og det er jo litt dumt, siden nå må jeg sette meg ned i dag.

Så det betyr at i dag og i morgen går til matteøving, det kommer til å bli helt forferdelig, men jeg klarer meg. Jeg ser dere på andre siden, folkens! Ønsk meg lykke til 🙂

Får du kalendergave? Hva liker du best med desember måned?

1 Comment
  • Lyra
    Posted at 18:30h, 02 December Reply

    Jeg får en billigdritt-ting hver dag C:
    Det er litt lol..

    Jeg liker best at det snart ikke er skole og at det nesten er jul cx

I'd love it if you left a comment