Middlesex

Nå når russetiden har startet, og jeg lever i et kaos av festing i rød buksedress og skolearbeid, føles London og Middlesex University helt fjernt. I morgen er det nøyaktig to uker siden jeg reiste til London, med brystkassen fylt av spenning og glede. Jeg visste at når jeg først kom til å se skolen jeg kanskje skulle gå ved, så kom hele fremtidsplanen min til å føles mer virkelig. På reisen til London hadde jeg mye tid til å tenke, og for det meste svirret bekymringer rundt i hodet mitt. Jeg har fått høre en del negativt om skolen, som gjorde meg usikker på hva jeg egentlig går til. Jeg har også kjent på en ekkel frykt, hvor jeg har vært redd for at jeg plutselig skulle stå utenfor skolen og tenke “herregud, jeg har ikke lyst til å flytte hit likevel”

Etter denne turen til skolen, er det heldigvis kun lettelse og glede som bruser i kroppen. Turen var profesjonelt planlagt, og jeg følte virkelig at veilederen fra Study Across the Pond, og guiden fra Middlesex University fikk frem alt vi trengte å vite om skolen. Hele reisen opplevde jeg aktivitetene som nyttige og informerende, og vi fikk hilse både på elever som går der, og professorene ved skolen. Det beste av alt var at det var flere ungdommer i samme posisjon som meg som reiste sammen på turen, og det gjorde at vi dannet en liten gjeng, hvor vi ble kjent med hverandre. Det var til og med en jente som har søkt akkurat samme studie som meg, så vi bestemte oss for å sove på hotellrom sammen, for å snakke mer om hva som kanskje venter oss de neste tre årene.

Middlesex

De fleste bekymringene jeg har kjent på de siste ukene har nærmest forduftet etter turen min til Middlesex University. Jeg vil nok aldri bli 100% sikker på at jeg har tatt rett valg ang skole, men det er i alle fall en stor lettelse å vite at i dag trykte jeg “make firm choice” på skoleplassen ved Middlesex University. Nå kan jeg endelig begynne å se fram mot en litt sikrere fremtid. Jeg gleder meg skikkelig.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.