Maxi

Maxi-skjørt. Min nye kjærlighet. Luften er kald ute, og jeg begynner å innse at min elskede sommer med korte skjørt og bare ben er over. Jeg føler likevel ikke for å dra den trange jeansbuksen oppovere beina helt enda, så jeg tar heller et skjerf rundt halsen, tykke strømpebukser under, og dette myke, lysegrå skjørtet over. Jeg er så glad for at jeg heiv det med i den alt halvfulle trillevognen min på Primark under min og Tonjes London-tur. For å være ærlig trodde jeg aldri jeg ville kle meg i et langt skjørt noen sinne. Nå er det en av mine favoritter i garderoben. Er det innenfor å bare gå i maxi-skjørt hver dag, eller tror folk du gjemmer noe grufullt under det da?
Maxi
Maxi
Jeg følte meg litt som jenta i den hemmelige hagen blant alt dette grønne. Skulle ønske jeg bare kunne beholde bladene slik som de er. Jeg vil ikke at vinterens skal komme, med det kalde og mørke. Når det eneste antrekket man føler for å kle seg i er den aller tykkeste, høyhalsede genseren, gjerne to av dem, og lester i skoene. Bladene kan bare forbli grønne for min del. Og Bodø kan være en tåkeby om morgenene, med kald bris og høst over alt. Det kan jeg leve godt med. Bare ikke vinter, ikke helt enda iallefall.
UntitledMaxi

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.