Mat & blomster

I dag er det endelig sol! Jeg våknet jo superseint som vanlig (hadde jo forventet dassregn så stresset ikke akkurat) men plutselig var det bikinivær utenfor døren og jeg kjappet meg ut med shorts, t-skjorte, en tykk bok og iste med isbiter i. Fikk nytt litt sol og endelig lest litt, noe jeg ikke har gjort på alt for lenge.

1 2

Under et sykt stress dusjet jeg, sminket meg og fikk på noen klær før jeg løp ut døren, siden selv om jeg knapt hadde spist frokost var familien klar for middag, og den spiste vi ute på restaurant. Jeg kan ikke beskrive med ord for deilig det er med fint vær. Og selv om det er meldt dårlig vær igjen i morgen, så tenker jeg ikke på det nå. Det er bare så givende med minst én dag med klar himmel og blendende sollys. Det booster inspirasjonen og motivasjonen til tusen.

3 4

Endelig har jeg lyst til å gjøre noe. Å ikke bare sitte inne å se på elendige program på TV’en og klikke innom tusen internettsider uten noe mål og mening. Fra nå av skal jeg faktisk prøve å nye sommeren, selv om det minner mer om høstferie til tider.

Ha en strålende dag! Har du en fin sommerferie så langt?

No Comments

I'd love it if you left a comment