Mandag igjen

Saftis på en regnfull dag, og leksegjøring til sent på kvelden, så man kan bruke den korte dagen på alt annet som er morsommere og finere. Vennekos på piknikpledd i solen, og dobbeldate ved frokostbordet. Jordbærspising og smoothie hver dag. Solen har stått høyt på himmelen, og selv om det har vært mange dager med regn, har det også føltes som sommer.

Druer og Eirik (1 of 11)Druer og Eirik (2 of 11)Druer og Eirik (9 of 11)

Jeg fikk oppleve å intervjue Linnéa Myhre på torsdag, noe jeg syntes er utrolig kult. Siden jeg begynte å lese bloggen hennes for flere år siden har jeg sett opp til hennes. Reportasjen jeg skrev kan dere lese her http://www.an.no/anung/article7378182.ece, gjerne fortell meg hva dere syntes i kommentarfeltet, jeg har aldri skrevet artikkel på den måten før, så vil gjerne ha tilbakemeldinger.

Druer og Eirik (7 of 11)Linnea Myhre (2 of 7)Bliss (78 of 78)

Forrige uke var fylt med mye bra, jeg håper denne uken blir minst like fin.

Gjorde du noe spesielt fint uken som var?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. åh du er så flink å skrive! Og for å ikke glemme de fine bildene dine!! Uheldig som jeg var var jeg syk dagen Linneá var på skolen vår.. 🙁

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.