Makeup Mekka innkjøp

For en uke var det supersalg på makeupmekka.no sin nettside, så jeg bestilte noen småting siden det var så billig.

makeup mekka (1 of 3)

De jeg kjøpte var et øyenskyggepalett, en oile for leddbåndene (de blir så røde og såre etter neglelakkfjerner), en såpe for å vaske sminkbørster og en brynsgelé med farge. Hver ting kostet bare 20 kroner, så til sammen ble det 180 kr, som er utrolig billig.

makeup mekka (3 of 3)

Kvaliteten var feilfri på både brynsgeléen som jeg elsker, og børstrensen som er utrolig enkel, og bra i bruk. Er ikke like fornøyd med øyenskyggepalettet da de mørke fargene ikke var spesielt pigmenterte, og det er jo flest mørke farger. Likvel liker jeg å bruke de lyse fargene, og de mørke fargene er også gode å bruke til hverdags siden de ikke blir så mørke på øyelokket. Cuticle oljen var veldig god, men det var bare børsten som var helt elendig, så det var ikke så enkel å smøre på. Alt i alt er jeg overrasket over at kvaliteten var såppass bra, til en pris på ufattelige 20 kroner. Dette er grunnen til at jeg er så glad i Makeup Mekka, billig, bra og dyrevennlig merke.

Haha, virket jo nesten som reklame dette her, men ville bare vise dere innkjøpene og tipse dere om merket 🙂

Liker du sminke fra Makeup Mekka?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.