Macbook Sleeve

Mot skolestart skal jeg kjøpe meg ny datamaskin og jeg tenker da på en Macbook Pro. Noe jeg er litt gira over er å kjøpe ny beholder til macen, siden jeg er utrolig lei av den samme gamle svarte pcbagen som jeg har brukt helt siden jeg først fikk data. Så jeg har sett litt rundt på ebay, pinterest og google og funnet noen utrolig fine “sleeves” som det heter på engelsk. Det er ikke en hel bak, men enkelt og greit en lomme som man lider opp, legger macbooken i og glider igjen. Det er så mange forskjellige, og jeg har funnet flere som jeg bare har lyst til å kjøpe med en gang, selv om jeg ikke har kjøpt macbooken enda. Bare se på disse, er de ikke fine?

sleeveJeg har spesielt lyst på en sleeve fra Pantone i rosa (eksempel øverst i midten i grått), siden de er så enkle i utseendet, også er det noe stilig over dem. Vet ikke hva det er, jeg bare liker de.

Hva syntes du? Hvilken sleeve liker du best?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Åh, sånt er kjempelurt! Men du, et tips er å også kjøpe seg deksel til macen – det har jeg! Dessverre kjøpte jeg mitt deksel litt for sent, macen hadde allerede fått noen riper og blitt litt “skitten”. Men hvis du skal kjøpe deg pro, vil jeg tro at det ikke er like nødvendig med beskyttelse på selve macen da!

    <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.