Lørdagsmorgen med Topmodel og kakao

Denne morgenen har vært så fin. Har bare sittet i sofaen med pysj og pledd, spist brødskiver med Hapå og drukket kakao samtidig som jeg har sett førsteepisoden av Topmodel Norge på macen. Akkurat sånn jeg vil tilbringe lørdagen min.

topmodel frokost (3 of 3)

Jeg har alltid likt å se på Topmodel og sånne typer programmer, sitter og tenker “åå, jeg vil og bli med”, men på samme tid er jeg sjeleglad for at jeg ikke må være med i programmet, hehe. Er iallefall morsomt å følge med på.

topmodel frokost (1 of 3)

Har ingen planer resten av dagen, og det føles egentlig veldig deilig. Skal bare gjøre husarbeid og stelle meg før det blir sushi med familien i kveld. Ingenting måler seg med sushi, det er fantastisk godt.

Håper du får en fiin dag! Følger du med på Topmodel?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.