Lørdag tjuetredje november

Drikker smoothie som ikke smaker annet enn yoghurt, og sitter rett ovenfor lillebror, som jeg overraskene nok har vært venner med i to uker nå, uten en eneste krangel. Går i gatene, og smiler fordi sentrum er så fint nå på vinteren, med snøen og alle lysene. Vennene mine er nok kvalme alt, over hvor mye jeg snakker om de lysene. “Det er så fiiiint!”, men det er jo det. Er i byen fra tidlig på formiddagen til sent på ettermiddagen. Vandrer i butikker, men vet at jeg ikke kan kjøpe noe til meg selv, for jeg sparer jo. Heldivis kan jeg tenke ut julegaver, og dét er jo koselig. Spiser sjokoladeis på Bodøs koseligste kafé, iallefall den med mest moderne og finest interiør. Utsetter lekser, for å heller møte vennene, som jeg nok helt og holdent er avhengige av. Hvordan kan man bli så glad i noen som ikke er din egen familie en gang? Planlegger nye dager, og andre øyeblikk, og tenker at det ikke er lenge til desember, noe som er veldig overraskende, men veldig, veldig koselig.

Cielo Melkebar
Kuletre
Shoes
Lysene i byen
Brownies with cream

Gikk med skjørt i dag, og har Headlights av Eminem på hjernen. Dette er en fin lørdag 🙂

Hva gjorde du i dag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.