Looking back on my goals for 2017 (did I reach them?)

[one-half-first]

I fjor var jeg forsiktig med å sette nyttårsforsett for meg selv, nettopp fordi jeg ikke ville skuffe meg selv. Likevel bestemte jeg meg for å sette meg noen få, forsiktige mål. Jeg har tenkt på disse målene ganske ofte i løpet av 2017, og nå tenkte jeg faktisk å gå gjennom dem for å se om jeg klarte å nå noen av dem. No pressure, jeg vil ikke straffe meg selv eller bli skuffet hvis jeg ikke fikk det til. Jeg er bare nysgjerrig!

Dette er målene jeg satt meg, og hvordan det gikk med dem:

[/one-half-first]
[one-half]

Last year I was careful not to set any new year’s resolutions for myself, just because I didn’t want to disappoint myself if I didn’t reach them. Even so, I decided to set myself a few small goals. I’ve actually thought about these goals quite often through 2017, and now I wanted to have a look at them and see if I managed to reach any of them. No pressure though, I’m not doing it to make myself feel disappointed, I’m just curious!

These are the goals I set myself, and how they went:

[/one-half]

[one-half-first]

Ta flere bilder av hverdagssituasjoner og mennesker.

Etter jeg kjøpte meg det nye kameraet mitt har jeg blitt SÅ mye flinkere til å ta bilder i hverdagen! Det er så koselig, for nå har jeg mange flere fine bilder fra hverdagen min, og selv om jeg ikke legger ut så mange av dem på bloggen, er det veldig koselig å ha for meg selv.

Teste ut youtube-universet igjen.

Yay, jeg startet opp Youtube-kanalen min i 2017, og jeg syns det gikk ganske bra! Jeg føler fremdeles masse motivasjon og inspirasjon, og har skikkelig lyst til å lage mange flere videoer. Dessverre tar det utrolig lang tid, og jeg har alltid så mye å gjøre. Jeg skal fortsette å gjøre en innsats for å lage flere vlogs, også vil jeg gjerne begynne å lage pratevideoer igjen hvor jeg sitter foran kameraet. Hva tenker dere?

Nå 100 følgere på Bloglovin.

Jeg var såå nær! Jeg klarte å få 96 følgere, og er kjempefornøyd med det, men det hadde vært morsomt å nå det runde tallet. Hvis du ikke følger meg på Bloglovin enda kan du gjøre det her.

Ikke la skrivesperre stoppe meg fra å blogge.

Ops, gikk visst ikke så bra med akkurat det målet. Jeg skal forsette å prøve i 2018.

Øke leserantallet til bloggen.

Jeg klarte kanskje ikke øke leserantallet, men det er fremdeles stabilt, og det er jeg veldig glad for <3 Tusen takk til deg som leser.

Involvere meg mer i det engelske bloggmiljøet.

Nå blogger jeg både på engelsk og norsk på fulltid, og er glad for det. Likevel sliter jeg litt med å komme i kontakt med det engelske bloggmiljøet. Det er visst ikke så lett å få bloggen sin ut der, når det er så ufattelig mange andre i samme gamet.

Fikse døgnrytmen min (sånn seriøst Martine)

Fikse den vil jeg nok aldri klare, men den er betydelig bedre! Som ofte klarer jeg å stå opp i rett tid, men noen ganger sover jeg til to på ettermiddagen. Sånn kan det gå, hehe.

Leve livet i London til det fulleste.

Dette målet kan jeg gledelig medelle at jeg når daglig. Ofte betyr “å leve livet til det fulleste” å drikke kakao i senga mi i Nord-Vest London, og det er helt okei for meg.

[/one-half-first]
[one-half]

Photographing people and everyday situations more often.

After I bought my new camera I’ve been taking photos so much more during my everyday life. It’s really nice! Now I have a whole lot more pictures from my everyday life, which is amazing. Even though I don’t post all of them, it’s still really nice to keep them for myself.

Doing Youtube again.

Yay, I started up my Youtube-channel again in 2017! I feel like it went quite well, actually. I feel so much inspiration and motivation to create even more Youtube-videos, I just haven’t had the time. I’ll keep trying harder to make time for making vlogs, and I also wanna start doing sit down-chatty videos. What do you guys think?

To reach 100 followers on Bloglovin.

Omg, I was SO close. I have 96 followers now, and I’m really happy about that, but I’m still hoping I can reach that round number sometime soon. If you want to help me reach a 100, you can follow me here.

Stop letting writing block keep me from blogging.

Oops, didn’t really do that, but I’ll keep working on it in 2018!

Increasing my number of readers on the blog.

I didn’t manage to increase the number of readers, but at least it’s staying stable, which I’m happy about. Thank you for reading my blog <3

Involving myself more in the English blog-community.

2016 was the year I started blogging in both Norwegian and English, which is good. I’m still struggling to reach the English blogging community, but I guess I just have to keep on trying. There are so many talented people out there who are blogging in English so it’s a competitive biz!

Going to sleep earlier (seriously Martine)

I don’t think I’ll ever manage to fix it completely, but it’s definitely getting there! Usually, I manage to get up in a reasonable time, but other times I sleep till 2 in the afternoon. Oh well, haha.

Living life in London to the fullest.

This is a goal I can happily say that I’m reaching daily. To me, “living life to the fullest” often means staying in my bed in North-West London and drinking hot chocolate, and that is A-OK by me.

[/one-half]

No Comments

I'd love it if you left a comment