Livet utenfor sengen

Jeg ligger i sengen. Det gjør jeg ofte. Men egentlig føles det ikke som jeg har vært her på lenge. Når var sist gang jeg tilbrang timesvis i sengen med å sløse bort livet? Spør jeg meg selv. Jeg klarer ikke svare på det. Kanskje jeg har levd litt i det siste? Kanskje jeg faktisk har gjort noe. Et lite håp starter så vidt å gnistre. Hvis jeg ser dette fra et perseptiv ovenfra, og prøver å koble ut mine egne rotete tanker, ser ikke dette så miserabelt ut. De siste to ukene har jeg blandt annet hjulpet Eirik med å sette sammen et skap, jeg har gjort diverse lekser, jeg har kommet meg på skolen hver eneste bidige dag, og faktisk trent én gang. Dette er jo slettes ikke dårlig.

Ellers har jeg tatt litt bilder, og gjort en stor, revelusjonerende endringer i livet: Jeg valgte å lage en film som skulle symbolisere stemningen “glad” i stedet for “trist” i bildefag på skolen. Wow, Lily, wow.

Kveldssol (12 of 11) Stradivarius (37 of 36)

Jeg skal få lagt ut en bokanmeldelse på bloggen om noen dager, må bare få tid til å ta bilder til innlegget i dagslys. Jeg har jo blitt så okkupert i hverdagen for tiden! I morgen skal jeg til og med i bursdag. En sånn ordentlig bursdag, med kake, pizza og film. Så uendelig mye bedre enn all denne alkoholdrikkingen resten av verden driver med på sin 17-årsdag.

Klarer du å gjette hvilken bok jeg har anmeldt? Tips: en av bøkene jeg kjøpte i London, du kan se videoen her.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.