Gledelige ting i helgen

Det aller beste med helgen er at man kan komme seg ut av døren i dagslyset. Man kan få med seg de få, etterlengtede timene hvor himmelen er lyseblå, og solen lyser brennende bak fjellene. Det er vidunderlig hvor påvirket man blir av at dagen er lys og solen viser seg. Det er ikke løgn når jeg sier at kroppen føles lettere, og hele sinnet blir et mye hyggeligere sted, påvirkningen er eksepsjonell. Om bare snøen kommer nå, så hadde det vært enda litt bedre.

Søndagsklarhet (21 of 26)Søndagsklarhet (20 of 26)Søndagsklarhet (9 of 26)

I ukene før denne ene søndagen har jeg omtrent kun fotografert himmelen. Den perioden av ettermiddagen når solen forsvinner helt, da er fargene som spiller i lyset i atmosfæren vår så intense og vakre at jeg stopper og måper av synet. Denne søndagen, derimot, trappet jeg ut i kulden med trippelt lag bukse og genser, pluss jakke og gigantiske votter med kameraet i hendene. Ruslet rundt i byen med barnslig glede i hjertet mens jeg knipset bilder av alt jeg kunne finne. Det var en god formiddag.

Søndagsklarhet (18 of 26)Himmel (10 of 12)Søndagsklarhet (14 of 26)

Mamma og stefaren min skulle på kino i går, og på et “whim” valgte jeg å bli med dem, er så evig glad for det nå. Filmen vi så var “The Book Thief”, og det er den mest fantastiske filmen jeg noen gang har sett. Ja, jeg vet, jeg sier ofte at jeg liker filmer eller bøker, men dette er virkelig favorittfilmen min noen sinne. Karakterene, historien, handlingen, dialogen, sceneriet, alt, ALT var perfekt med denne filmen. Historien til Liesel og personene hun møter, det hun opplever og hvor handlingen foregår, jeg elsket hvert sekund.

Søndagsklarhet (19 of 26)Søndagsklarhet (7 of 26)Søndagsklarhet (13 of 26)Bilder jeg har tatt i dag og i går 🙂

Hvordan har din helg vært?

No Comments

I'd love it if you left a comment