Light Me Up

Det er en travel søndag, fullstappet med masse gjøremål. Jeg skriver alltid to-do liste når jeg har mye å gjøre, det er virkelig ingen lettere måte å oppnå mestringsfølelse enn når man krysser av på at et punkt er unnagjort. Eller som jeg gjør, markerer hele punket med knæsj rosa i Word, fordi rosa er best, og det matcher rosene vi har i stuen.

Rosa roser
To-do liste

Nå har jeg bestemt meg for å være stolt av meg selv. Jeg fikk kanskje ikke gjort alle punktene på lista, men så hadde jeg et litt vel høyt mål for meg selv i dag, da. Det viktigste er iallefall gjort, og nå er jeg ikke like redd for å stryke på naturfagsprøven jeg har på tirsdag. Underlig at jeg faktisk klarte å fokusere så lenge, og så godt som jeg gjorde i de tre timene jeg jobbet i dag. Klapper meg selv på skulderen, og håper at jeg klarer å jobbe så godt i morgen og.

Sangen Light Me Up av Birdy har hjulpet meg masse igjennom dagen, både under vasking av bad, dansende støvsuging i kjellerstuen, og naturfagspuggingen. Det er vel ikke bare jeg som blir i godt humør av denne sangen? Musikkvideoen er også herlig!

Nå skal jeg fullføre så mange av de resterende punktene på listen, før jeg går meg en tur (et punkt på listen) til Eirik 😀

Hva har du gjort i dag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.