Lavangen

Merhaba! Et tyrkisk hallo fra meg, ettersom jeg i dette øyeblikket sitter på flyet til Tyrkia. Jeg tok bussen hjem fra fine fine Lavangen i forigårs, og nå er jeg altså ute på reise igjen. Turen min i Lavangen var virkelig fin, med vakker natur, og koselige mennesker. Vi så filmer på kveldstid, tilbakelent i sofaen, med hjemmebakte scones til kveldsmat. Jeg og Eirik gikk turer midt på natten, ute i naturen, med midnattssolen i ryggen. Det var noen gode dager, og jeg hadde det bra.

Lavangen (1 of 21)Nattlig tur (15 of 15)Lavangen (14 of 21) Lavangen (3 of 21)Lavangen (11 of 21)  Lavangen (2 of 21)Lavangen (8 of 21) Lavangen (5 of 21)

Her er noen bilder fra fjellet Spanstinden, naturen rett utenfor hytten til Eirik og familien, og… meg, som leker i en sølepytt. Et barn for alltid, eller hva?

Vi snakkes når jeg er i Tyrkia!

4 Comments
 • Hilde Marie
  Posted at 15:03h, 29 June Reply

  Nydelige bilder! Kos deg masse i Tyrkia:)

 • Ingvild
  Posted at 01:04h, 30 June Reply

  Elsk-elsk-elsker støvlebildet! GOD TUR!!!! <3

 • eliseroe
  Posted at 18:20h, 30 June Reply

  Kom over bloggen din etter å ha klikket på linker på diverse blogger – og for et funn! Fine bilder, flotte tekster, god stemning om man kan si det sånn. Kos deg i Tyrkia, jeg gleder meg til å lese mye mer her inne 🙂

 • Therese
  Posted at 13:47h, 02 July Reply

  Så fin blogg du har, og så fint du skildrer Lavangen! Tok litt tid før jeg skjønte at du var Eirik sin kjæreste. Bodde også i Lavangen før, og da brukte en taxi å kjøre oss hjem, vi kranglet bestandig om vi skulle kjøre Eirik og de til Moan først, eller om taxisjåføren skulle kjøre meg til Skamodalen! 🙂

I'd love it if you left a comment