Late night rambles

Ramblings about Harry Potter, the ability to stop time, and me just moaning about my work load. Sorry.

Denne helgen var helt fantastisk, og nå føler jeg meg litt tom her jeg er, tilbake i hverdagen. Som dere vet besøkte jeg Brighton på lørdag, noe som var koselig og veldig inspirerende. På søndag tilbrakte jeg dagen med en barndomsvenninne som besøkte London. Jeg var så heldig at jeg fikk bli med henne og familien på teateret for å se Harry Potter and The Cursed Child. Etter sceneteppet fallt ned kjente jeg hjertet mitt haddet utvidet til det dobbelte, fylt til randen av følelser. Hele tube-turen hjem satt jeg og drømte meg bort i den magiske verdenen jeg har elsket så lenge.

Og nå er det mandag igjen, og jeg er oppe til sent på natt. Jeg har en tidlig dag i morgen, så jeg burde legge meg for å sove, men jeg har ikke lyst. Aller helst vil jeg sitte oppe å skrive, eller redigere videre på min neste Youtube-video. Det er så mye jeg vil gjøre. Jeg skulle ønske jeg hadde en pauseknapp sånn at verden kunne stoppet litt, bare så jeg kunne ta igjen litt arbeid eller fordype meg i en av hobbyene mine, før tiden startet igjen og hverdagen rullet videre.

//This weekend was absolutely amazing. So now that I’m back in the everyday life, I feel kind of empty. As you already know; I visited Brighton this Saturday, which was equally cozy and inspirational. And on Sunday I spent the day with a childhood friend who was visiting London for the weekend. I was so lucky that her family invited me to the theatre to see Harry Potter and The Cursed Child. I can’t explain how grateful I am for that. After the curtain dropped, I could feel my heart had grown twice in size, filled to the brim with emotions. The whole train journey home I was gazing out in the air, dreaming of the magical world I have loved for so long.

Now it’s Monday again, and I’m having a late night. I need to be up early tomorrow, so I should be going to sleep. I don’t want to. I’d rather be up writing, or editing my new Youtube-video. There’s just so much I want to do. I wish I had a superpower where I could pause time, just so I could catch up on work and spend some time doing my hobbies, before time started again and life rolled on.

Collage of phone pictures

I kveld skulle jeg egentlig skrive en analyse av en multimediell artikkel, men i stede brukte jeg timesvis på å scrolle meg gjennom artikler og lister over ting å gjøre i Melbourne. Det er bare fire knappe uker til jeg reiser av gårde til andre siden av verden, og som der sikkert kan skjønne gleder jeg meg noe helt villt.

Likevel tenker jeg noen ganger at jeg gjerne kunne ventet litt til. Juleferien er så nære nå, jeg er ikke klar for den. Aller helst vil jeg heller ha en ekstra måned før det er ferie og jeg reiser, bare så jeg kan få tid til å gjøre alle de tingene jeg vil før året er omme. November og desember er en stressende tid for alle, så jeg er nok ikke alene om det.

Jeg har så mye spennende jeg vil gjøre på bloggen, jeg må bare finne tiden til det. Eller, kanskje ikke finne den, for tiden er jo her hele tiden. Jeg må bare bli flinkere til å benytte med av den.

//I was supposed to analyze a multimodal article and write a report about it this evening, but instead, I spent hours scrolling through articles and lists of things to do in Melbourne. It’s four short weeks until my flight to the other side of the world, and as you can tell; I’m very much looking forward to it.

However, sometimes I feel like I could wait a bit longer. The Christmas break is so soon, I’m not ready for it yet. I would rather have another month before the holiday and my trip, just so I could get the time to do everything I want to before the end of the year. November and December are stressful months for everybody, I’m sure I’m not alone in feeling this way.

I have so many exciting things I’m planning to do on the blog, I just need to find time for it. Or, to be fair, I don’t need to find it, because it’s already here, ticking away. I just need to get better at spending it right.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

    1. Jeg føler meg veldig heldig som fikk muligheten til å dra! Forhåpentligvis varer skuespillet i flere år, så det kommer sikkert en mulighet for deg til dra på den senere <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.