Last days of summer

Nå er det bare noen få dager igjen av sommerferien, og jeg har mye spennende foran meg. Selv om det var trist å forlate Spania og den fine, fine stranden, så er det godt å komme hjem til Norge å begynne å planlegge. Jeg er en planlegger, og snart starter jeg på videregående og.. ja, jeg vil ha ting klart foran meg. Det blir uhorvelig spennende, og jeg gleder meg veldig. For å være ærlig er jeg også redd, for at ting skal gå i vasken og at alt bare blir feil. Ok, positive tanker, positive tanker.

Vi drar på hytta i dag, som betyr enda flere dager uten ordentlig blogging, noe som er litt surt. Men jeg er bare så himla glad i å være på hytta at det får bare bli sånn. Skal forhåndspublisere noen innlegg, og når jeg kommer tilbake blir det sikkert mange, mange tanker å dele med dere. Midt oppi skolestart og alt sånn 🙂

16

 

Det er så herlig å ha det store vinduet på nyrommet mitt, lyset bare flommer inn og jeg kan fotografere bilder som det øverste her. Og da vi var på Gardemoen den dagen vi reiste hjem, så drakk jeg hele to frappucinoer, både i moccasmak og med karamell, nam!

Vi snakkes snart, gleder meg til jeg kommer hjem fra hytta og kan begynne på ordentlig  blogging, har savnet det. Men først; noen dager med ultimat chilling, hehe 🙂

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.