Kvadrat

Det er så fint her. Selv om himmelen er dekket av lysegrå skyer, og det om kvelden er så kjølig at man må gå med votter, så er det veldig deilig å være her. I kveld er det sankthans, og vi har spist overpriset rømmegrøt, og nå skal vi grille, så vi kan spise varm kveldsmat rundt et bål.

lavangen kollasj

Her er noen telefonbilder fra bilturen til Lavangen, da vi akkurat hadde kommet inn i Troms fylke. Det var en nydelig regnbue som skjøt rett ned i nabokommunen til Lavangen. Jeg skyndte meg å fiske opp mobilen så jeg kunne ta bildet av den før vi kjørte forbi. Bildet av porten ute i skogen er fra et tur jeg og Eirik gikk ved midnatt i natt. Det var en veldig koselig tur, utenom alle møtene med lauvmakkene som hang fra trærne. Jeg har herved utviklet angst for lauvmakker. Herreguuud så redd jeg var for å plutselig gå rett i en og få den i munnen, eller klistret til ansiktet. I morges fant moren til Eirik en i skjerfet mitt. Er ikke det bare kjempeflott?? Æsj.

Håper dere får en fin uke!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.