Love can hardly leave the room with your heart


Det regner i dag, skyene er så tunge og lavt over Bodø at man ikke skimter hvor de starter og stopper, det ser bare ut som en eneste grå himmel som legger seg som et teppe over oss. Det er en voldsom kontrast fra i går, da det var 24 varmegrader, blå himmel og solsteik. Men det er litt koselig også, å bare sitte inne, drikke te og høre på god musikk. Sånn som denne sangen over her, Michicant fra Bon Iver. Nydelig. Hør spesielt når han synger “with your heart”, får ikke du frysninger? Det gjør jeg.
dråper1 dråper2 dråper3dråper6
Det er bare å kommentere i kommentarfeltet, jeg elsker å prate med dere, tusen takk for at dere er her ♥
Hvordan er din dag?

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 22:58h, 02 July Reply

  svar/

  Hei (igjen!). Ok, kanskje er jeg et sånt menneske som bare MÅ argumentere uten å la ting ligge og la det være, liksom, MEN jeg har et argument: “Faen ta skjebnen” – tenk på et ungt kjærestepar, begge skal dø av kreft, de kjemper mot verden, mot skjebnen og mot sykdommen de har inni seg. Likevel trosser de den urettferdigheten og prøver å leve ut kjærligheten. De gir fullstendig faen i om de kanskje dør, de vil bare være sammen. Skjønner du litt mer nå?:D *prøve-seg-på-et-overbevisende-“jeg-har-rett”-blikk* x) (Og det med å bli tiltrukket av titler på bøker – kjenner meg veldig igjen der altså, er jo sånn som går hyllelangs og leser på bokryggene, MEN jeg har blitt mye flinkere på å trekke ut en bok på måfå og bare lese bakpå. Hva om den ER spennende til tross for den crazy/sprø/rare/kleine/ekle/dustete/dumme/tullete tittelen. Hvem faen kaller en bok for “Siste offer” eller “Ild”? (Klisje til tuuuuusen, liksom!), men førstnevnte er en av mine favorittbøker ever (på engelsk da – “Last Sacrifice”) – så man skal ikke alltid dømme på førsteinntrykket, vet du 😉 (Bah, føler meg ordentlig fæl nå, men synes absolutt du bør gi bøker en sjanse selv om du synes tittelen er helt teit, hehe)

  Åh, jeg elsker mennesker som klarer å gjøre noe så enkelt å kjedelig som VÆRET til noe med følelser, energi og ettertanke. Da kan man skrive!! Du er så flink <3

 • Life in Hollywood // Anniken
  Posted at 09:08h, 03 July Reply

  FANTASTISK flott blogg og virkelig vakre fotografier!

I'd love it if you left a comment