Kremhvitt

Jeg sitter på bussen hjem fra skolen i dette øyeblikket, vi ble tidlig ferdig, og bussen er nærmest tom på denne tiden av dagen. Derfor har jeg lent ryggen bak mot vinduet, og har heiset føttene opp på nabosetet. Solen er på vei ned bak fjellene og havet, og jeg sitter med en stolt følelse i kroppen og et smil om munnen.

Kremhvitt (3 of 5)

Det virket umulig, men jeg har altså klart å levere alle innleveringene til skolen i tide. Er så fornøyd med min egen innsats nå, og det hjelper så vanvittig på humøret.

Kremhvitt (5 of 5)

Dagen blir mørkere, og jeg lurer på hva som blir planene resten av dagen. En ting er klart, og det er det aller siste skoleprosjektet som jeg må få gjort ferdig. Heldigvis har jeg motivasjonen til å få gjort det nå!

Kremhvitt (2 of 5)

Nå har jeg kommet inn døren hjemme, og skal snart lage meg en stor kopp med kaffe og kakao. Men først; en liten powernap på sofaen, for jeg er dødstrøtt.

Bildene er tatt av noen roser vi har hjemme, og en tom kopp som noen har drukket te fra. Det var et koselig motiv, synes jeg.

Hva er dine planer for dagen?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Kan du legge ut flere musikk tips? elsker musikken du hører på, du fikk meg til å oppdage ny musikk i dag faktisk! gjerne legg ut spotify listene dine om du har spotify! 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.