Klar for takeoff

Om noen få timer ligger jeg på stranden til en grønn middelhavsøy. En roman i hendene, askehvit hud, og solhatten litt på snei, klar for å bli solbrent og endelig avspenne kroppen. Jeg gleder meg sånn til å slappe fullstendig av, dere aner ikke. Det siste halvåret av VGs har vært slitsomt, og i ukene etter har jeg vært for opptatt med jobb og alt annet til å virkelig innse at nå har jeg faktisk ferie. Derfor er jeg skikkelig klar for å sette meg til rette i flysetet og sove noen timer mens kapteinen fører meg til en varmere destinasjon.

Menorca
Vi snakkes i Menorca!
4 Comments
 • neverendingcircles
  Posted at 09:43h, 26 June Reply

  Høres ut som en veldig god måte å feire at man er ferdig med videregående på!

  • Martine
   Posted at 14:21h, 03 July Reply

   Ah, ja det passet meg midt i blinken! <3

 • Lisa Dalby - Bokfiol
  Posted at 17:26h, 28 June Reply

  Høres helt strålende ut! God ferie 🙂

  • Martine
   Posted at 14:20h, 03 July Reply

   Tusen takk for det! 🙂

I'd love it if you left a comment