Klar for takeoff

Om noen få timer ligger jeg på stranden til en grønn middelhavsøy. En roman i hendene, askehvit hud, og solhatten litt på snei, klar for å bli solbrent og endelig avspenne kroppen. Jeg gleder meg sånn til å slappe fullstendig av, dere aner ikke. Det siste halvåret av VGs har vært slitsomt, og i ukene etter har jeg vært for opptatt med jobb og alt annet til å virkelig innse at nå har jeg faktisk ferie. Derfor er jeg skikkelig klar for å sette meg til rette i flysetet og sove noen timer mens kapteinen fører meg til en varmere destinasjon.

Menorca
Vi snakkes i Menorca!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.