Klar for avreise

Hei! Det ble visst ingen oppdatering i går, men jeg hadde hendene fulle med å pakke og å tilbringe tid med Tonje siden i går var siste dagen jeg kom til å få vært ordentlig med henne på flere uker. Så hun var her til langt på natt, og vi drakk smoothie, spiste sjokolademousse og pratet en del om Harry Potter og skole.

1

Vi fikk nemlig vite hva vi kom inn på til høsten på videregående, og det var både full fest og sorg i statuser på facebook. Heldigvis kom jeg inn på ønsket mitt, så det blir media og kommunikasjon til høsten for min del! Litt skummelt, men veldig spennende 🙂

2

Nå skal jeg pakke ferdig det siste så blir det syv timer i bil før vi endelig er fremme hos familien min i Namsos. Vi skal og ta fly til Stavanger, noe jeg gleder meg veldig til. Vi snakkes fra Namsos dere!

3

Jeg har lastet ned fire episoder av Pretty Little Liars og pakket ned to bøker pluss masse drikke og litt snacks, så sier meg vel forberedt til biltur!

Hvilken skole drar du til første skoledag til høsten?

2 Comments
  • Helene
    Posted at 17:00h, 12 July Reply

    Så gøy! Gratulerer 🙂

  • Linn
    Posted at 17:32h, 12 July Reply

    Gled dæ til “The fault in Our stars”, den e så fdsjfkjdszhfvkd, bra!! 😉

I'd love it if you left a comment