Klar, ferdig, gå

24 januar – 365 skriveoppgaver (rett dato denne i dag, og nå tenker vi ikke på at klokken er over tolv hehe)

Jeg er ekstra nervøs for denne oppgaven, skal man virkelig spy ut sine tanker og deretter kaste det ut i den store internettveven, voldsomt usikkert! Hvordan skal det gå når jeg ikke kan endre, justere og omformulere det jeg skriver før dere får lese det? I tillegg er jeg en person som er ekstremt dårlig til å skrive når jeg ikke vet hva jeg skal skrive om, som gjerne resulterer i at jeg ikke skriver i det hele tatt. Må ha noe å holde meg til, en gnist av en idé, et bilde i hodet av hvordan jeg ser for meg noe. Likevel setter jeg meg ofte ned bare for å få ned noen ord på arket, eller noen bokstaver i et dokument på pc’en. Da starter jeg ofte med å beskrive været, eller omgivelsene rundt meg. Akkurat det har jeg tenkt å gjøre nå, hvis minuttene som tikker nedover tillater meg å i det hele tatt få frem noe som helst før tiden er ute.

Himmel (11 of 12)

Natten er mørkere enn vanlig, kjedeligere, på en måte. Det er ingen stor, rund kule på himmelen, som lyser opp skyene rundt. Overraskende nok er det ingen mystisk stemning der ute i kulden. Fraværet av måneskinn gjør himmelen innelukket og svart, gatelykten virker mer ensom enn til vanlig, og det er som om alle husene sover, på ordentlig. Ingen kjøkkenlamper står på, ingen lykter på husveggen. Alt er bare gult og svart. Det er noen netter, hvor verdenen utenfor soveromsvinduet virker så full av mysterier, at jeg bare vil sitte ute på taket. Hutre i kulden, på de ubehagelige taksteinene, og kikke på stjernene, spionere inn vinduene til naboene mine, og undre om de også er våkne og undrende. Jeg blir ofte mer nysgjerrig om natten, og en hel del mer tankefull, men det tipper jeg alle andre blir og, iallefall de fleste. Nå renner virkelig tiden ut, er ekstremt overrasket over hvor mye jeg rakk og skrive på disse ti minuttene. Kan trygt si at jeg ikke tør å lese over det selv, håper dere har gjort det da!

No Comments

I'd love it if you left a comment